.

.

DOITOOL 3 Ролка W-Образна ленти От сблъсъци, Детски Инструменти Брони за Бебешко Креватче, Настолни Брони за яслите, Бамперная Лента, Защитна лента за детска маса, Защит?

DOITOOL 3 Ролка W-Образна ленти От сблъсъци, Детски Инструменти Брони за Бебешко Креватче, Настолни Брони за яслите, Бамперная

BGN 7.69

Наличност
На склад

Мебелен мека подложка : може многократно да компресирате или да му е лесно да се деформира или скъсаЗащитни приспособления за безопасност на детето : ъглови, правоъгълни къщи, врати шкафове,.Възглавница-броня : с нея можете да бъдете сигурни, че вашето дете се учи да ходи или да се играе у дома.Уплътнение за детска маса за proofer : вашето семейство е защитена от наранявания при падане или удар.Мебелен броня : Не се отразява на външния вид на мебелите, но също така може многократно да се свиват или разтегне.Изработен е от висококачествен материал с висока плътност, безобиден и мека.Списък на опаковки, 3 x ролка защитна броня Особености - Материал : защитно фолио за масата. - Размер : около 200,00 X8,00 X0,70 см /78,60 X3,14 X0,28 инча Мебелен ъгъл протектор. - Подходящ за украса от чаено маса, прикроватной нощни шкафчета, маса за хранене, диван, една етажерка и т. - Това е здрава, практически и сигурна защита на ъгъла на масата за продължителна употреба. - Да умее да предотврати заплаха за сигурността във всички зони на бронята домашно бебешко креватче. - С него можете да бъдете сигурни, че вашето дете се учи да ходи или да се играе у дома с броня за масата. - Това предпазва бебетата и възрастните хора от наранявания, причинени от защитен кът за маси Baby Safety.Информация за стоки Защита на бронята за плот на Нашата детска ъглова защита, изработена от утолщенных материали премиум-клас с висока плътност, предпазва от нараняване на децата. детски мебели подходящи за декорация от чаено маса, прикроватной нощни шкафчета, маса за хранене, диван, една етажерка и т. Средства за защита на децата са Съвместими с повечето материали, като дърво, стъкло, керамични плочки, мрамор.

Опции за продукта

Свързани продукти