.

.

Babytime 2K Камера за домашни любимци, за кучета и котки, 3-Мегапикселова камера със завъртане на 360 °, Wi-Fi Smart Baby Camera 2,4 G WiFi, монитор за домашни любимци, домашни сигурност с ?

Babytime 2K Камера за домашни любимци, за кучета и котки, 3-Мегапикселова камера със завъртане на 360 °, Wi-Fi Smart Baby

BGN 3.33

Наличност
На склад

?【2 K резолюция и обхват 360 °】 Вътрешна камера Baby Time за домашна сигурност осигурява излъчва на живо във формат 2 K super HD, която ви позволява да следите вашите домашни любимци или деца в ясно detailit също може да се завърта на 355 ° хоризонтално и 60 градуса вертикално.Безжична камера за сигурност работи с Wi-Fi На 2,4 Ghz (5 Ghz не се поддържа). ?【Подобрено нощно виждане и двупосочен звук】Благодарение на 4-те 940-нм IR лампам помещение Baby Time Пет Camera показва кристално видимото изображение през нощта на разстояние до 32 метра. можете да говорите с детето си / домашни любимци / бавачка чрез вграден говорител и микрофон с помощта на камери за видеонаблюдение в реално време. ?【Откриване на движение / звук и незабавни уведомления приложения】 Помещение Babytime за помещения може автоматично да записва видео при засичане на шум или движение и изпращане на незабавни съобщения на вашия телефон. ?【Допълнително облачное и локално хранилище】 - Камера за сигурност Babytime wifi поддържа micro SD карта клас до 10, с максимален капацитет 128 GB и облачное хранилище (и двете се продават отделно).Облачен услуга може да съхранява видео с голям размер и да ги предпази от загуба или повреда. ?【По-добре защитени поверителността на】 - след активиране на облачна услуга, в допълнение към карта micro SD и мобилен телефон, вашите данни ще се съхраняват на сигурно място в AWS by . Камерата може да се включва или изключва с помощта на приложения Cloudedge.Като марка, специализирана в предоставянето на най-добрите радионяней с камера както за родителите, така и за бебета, Babytime е най-добрият избор за младите родители.Като се обръща специално внимание на безопасността и състояние на ума спокойствие, Babytime позволява на родителите внимателно да се грижат за своите деца.Babytime - това е повече, отколкото просто да се следи бебето – това е надежден спътник на родителите им среща с радости и трудности на майка си живот.

Опции за продукта

Свързани продукти