.

.

Toddmomy Ъглова Мебел 100шт Тънък Кутия Триъгълни Мебелни Уши Мъртъв Ъгъл Расстойный Маса Ъгъла Възглавница Анти-Бебе X. x.cm Накладки Протектор Защитни Капаци за Силикон?

Toddmomy Ъглова Мебел 100шт Тънък Кутия Триъгълни Мебелни Уши Мъртъв Ъгъл Расстойный Маса Ъгъла Възглавница Анти-Бебе X. x.cm Накладки

BGN 4.03

Наличност
На склад

Ясен кът : прозрачни ОГРАЖДЕНИЯ на ДЕТСКИЯ КЪТ : те не ще заемат твърде много място в живота на мебелиПротивоугловой : предпазва от попадането в мъртво ъгъла и решава проблема, заключающуюся в това, че мъртъв ъгъл не може да бъде изтрит.Защитно фолио за мебели ъгли : Прозрачна защита от ъглите има триъгълен дизайн, което улеснява инсталирането в ъгъла.Силиконов area : Подходяща за вътрешен живот, както и хубав подарък за вашето семейство и приятели.Защитни облицовки за тапети за детска proofer : Идеален за ъглите на масата, чекмеджета, ъгли на стени, шкафове и гардеробных.Ясен кът : прозрачни ОГРАЖДЕНИЯ на ДЕТСКИЯ КЪТ : те не ще заемат твърде много място в живота на мебели.Противоугловой : предпазва от попадането в мъртво ъгъла и решава проблема, заключающуюся в това, че мъртъв ъгъл не може да бъде изтрит.Защитно фолио за мебели ъгли : Прозрачна защита от ъглите има триъгълен дизайн, което улеснява инсталирането в ъгъла.Силиконов area : Подходяща за вътрешен живот, както и хубав подарък за вашето семейство и приятели.Защитни облицовки за тапети за детска proofer : Идеален за ъглите на масата, чекмеджета, ъгли на стени, шкафове и гардеробных.Списък на пакетите 100 x противоугловых ръбове Характеристики - идеален за ъглите на масата, чекмеджета, ъгли на стени, шкафове и шкафове-триъгълници за мебели. - Това няма да отнеме твърде много място в дома мебелен триъгълник за чекмедже. - Изработени от материал, които нямат мирис, сигурно е, че те са и лесно защитно средство за краища на масата. - Прозрачен антиуголок има триъгълен дизайн, по-лесно да се побере под ъгъл антиуголок. - Цвят : Прозрачен правоъгълен накладки за чекмеджета. - Подходящи за дома си живот, а също и като приятен подарък за вашето семейство и приятели на мебели, ъглови седалките. - Размер : Приблизително 2,00 X1,70 X0,50 см /0,79 X0,67 X0,20 инча ъглови накладки за гардероба. - Материал : Силикон Силикон за сядане.ОписаниетовАров Маса за proofer за деца е защитен силиконов материал, да се чувстват комфортно и да не нараните ръцете си.

Опции за продукта

Свързани продукти