.

.

Toyvian 20pcs Детски Мъничета за контакти за контакти за контакти за Ключове Защитни Капачки за ключове за защита от деца Капачка Електрически Контакти Мъничета за елек?

Toyvian 20pcs Детски Мъничета за контакти за контакти за контакти за Ключове Защитни Капачки за ключове за защита от деца Капачка

BGN 3.00

Наличност
На склад

СЪОБЩЕНИЕКапачки за штепсельных контакти : Много лесен начин да се осигури защита за детето, защитно покритие за детски контакти се различава свеж външен вид, устойчивост и здравина.Защита на ключа на лампата : Уникален дизайн, детето лесно отваряне, защита от деца и сигурност, добър помощник за вашия дом.Предпазни капачки за ключове от децата : устойчиви и здрави, не е лесно да падне, ясен външен дизайн, е лесно да привлечете вниманието на детето.Защита на електрически контакт : Плътна и здрава, на капака на щепсела не е лесно пада, здрава и перфектна, може би за безопасността на детето.Защитни устройства за контакти : Проста прозрачна капачка за контакта е изработена от висококачествена пластмаса, която е практичен и е отлично. Капачки за контакти : много лесен начин да се осигури защита за детето, защитна капачка за контакта се различава свеж външен вид, стабилност и здравина.Защита на ключа на лампата : Уникален дизайн, детето лесно отваряне, защита от деца и сигурност, добър помощник за вашия дом.Предпазни капачки за ключове от децата : устойчиви и здрави, не е лесно да падне, ясен външен дизайн, е лесно да привлечете вниманието на детето.Защита на електрически контакт : Плътна и здрава, на капака на щепсела не е лесно пада, здрава и перфектна, може би за безопасността на детето.Защитни устройства за контакти : Проста прозрачна капачка за контакта е изработена от висококачествена пластмаса, която е практичен и е отлично.Списък на пакетите 20 x Прозрачни капаци за контакти Характеристики - Цвят : Прозрачен електрически контакти.51 см Прозрачен капак на гнездото. - Материал : ABS Деления капаци За защита от деца. - Забележка : за европейски контакти са подходящи прозрачни капаци на електрически контакти. Стабилен и здрав, не е лесно да се падне, ясен външен дизайн, не е лесно да се привлече вниманието към крышкам детски електрически контакти. - Лесно е деформиран, фина текстура, приятно усещане в ръката, безопасни и много надеждни, полезни и прости, прозрачни капачки за контакти.

Опции за продукта

Свързани продукти