.

.

Beavorty 2 бр., Шапка за душ за деца, Сатен Превръзка от неопрен за коса, Сатен Шапка за деца, Коприна Шапка за коса, Детски Сатен Шапки, Детски Шапки за момичета, Шапчица-л?

Beavorty 2 бр., Шапка за душ за деца, Сатен Превръзка от неопрен за коса, Сатен Шапка за деца, Коприна Шапка за коса, Детски

BGN 2.33

Наличност
На склад

Капачка за коса за сън : Капачка за нощен сън - мека и лека корона, перфектният аксесоар за коса и за растежДетска спална шапчица : Широко приложение : тази детска шапка с африкански щампи може да се използва като детска спалня-шапки, шапка за миене, предохраняющей косата от намокания при измиване на лицето, предотвращающей попадение на косата в купата по време на ланча, както и практичните аксесоари за момичета, за да възстановят прическа по време на грим, измиване на лицето или вземане на душ.Шапки за химиотерапия : Предохраняйте косата от намокания по време на душ.Детска спална шапчица : Материал : Полиестер.Коприна чепчик за къдрава коса : Спални чепчики снабдени джапанки за удобство за носене.Осъществяване Списък 2 x детски спални характеристики - Размер : около 26x26x0,1 см шапчица да нощен сън за коса. - Уверете се, че косата не намокли по време на душ в детската градина, нощен шапочке. - Тя може да се прилага върху бебешки спални шапки, шапки за пране, бебешки сатен шапки. - Има шнур за сън, който е удобен за обличането на децата. - Цвят : Както е показано на копринени шапочке. - Прекрасен аксесоар за вашите детски шапки за еднократна употреба за химиотерапия. - Материал : Детски шапки от полиэстерового сатен. - Изработени от устойчив на употреба на материала с шапка за душ. - лек на главата, перфектният аксесоар за коса и растежа на децата.Информация за стоки Шапчица за сън с swirls Прост дизайн с изящни детайли, като я прави практична. капачка за сън за деца Е шапка за спане, която е изработена от материал, лесно и безопасно. еластични ленти за коса за момичета, Подходящи за дома си, на сън или душ и т. Модерен модел капак с изображение на главата може да покаже индивидуалността си, а също така и с регулируема въже за регулиране на размера шапки.

Опции за продукта

Свързани продукти