.

.

Капачки за ключове за защита от деца (60 опаковки) Защитни капаци за контакти Mulaibdin за деца, Защитни устройства за електрически контакти със скрита прибиращ се дръжк?

Капачки за ключове за защита от деца (60 опаковки) Защитни капаци за контакти Mulaibdin за деца, Защитни устройства за електрически

BGN 1.67

Наличност
На склад

?[Защитно покритие контакти за домашно сигурност] : Mailto Съдържание : 60 бр Капачки за контакти : 30 бр. х 3 клипса, 30 бр.Поставете защитното покритие е домашна електрически контакт в контакта, към който може да се докосне детето, за да се предотврати случайното докосване на бебето до източника на захранване. ♺[Висококачествен изолационен материал] : Нашите мъничета за контакти изработени от висококачествена ABS-пластмаса, който е изолационни и екологично чисти, термостойким и огън, устойчиви.Утолщающиеся шипа правят капака на всеки гнездото стабилна. ?[Дръжка, на ръка, с пръстен] : Благодарение на U-образен дизайн на ключалката с пръстен, на ръка, възрастните могат лесно да изтегли я с помощта на тази гъвкави дръжки, но нейните деца, е трудно да се отвори. ? [Лесен монтаж] : Просто да поставите защитна капачка за контакта, която вие не трябва да използвате, и защитно фолио за вилици е надеждно поставена в гнездото.Идеален за всички видове стандартни и 2-контактни или 3-контактни подложки. ?[Предпазни мерки при употреба] : Дръжте ръцете си сухи по време на употреба, не инсталирайте и не използвайте мокри ръце (или по-безопасно да изключите захранването, преди да инсталирате).Махнете това е защитно устройство за контакти може да се окаже трудно да расте вашето дете, така че е необходима също и вашия надзор. ?[Защитно покритие контакти за домашно сигурност] : Mailto Съдържание : 60 бр. Капачки за контакти : 30 бр. х 3 клипса, 30 бр.Поставете защитното покритие е домашна електрически контакт в контакта, към който може да се докосне детето, за да се предотврати случайното докосване на бебето до източника на захранване. ♺[Висококачествен изолационен материал] : Нашите мъничета за контакти изработени от висококачествена ABS-пластмаса, който е изолационни и екологично чисти, термостойким и огън, устойчиви.Утолщающиеся шипа правят капака на всеки гнездото стабилна. ?[Дръжка, на ръка, с пръстен] : Благодарение на U-образен дизайн на ключалката с пръстен, на ръка, възрастните могат лесно да изтегли я с помощта на тази гъвкави дръжки, но нейните деца, е трудно да се отвори. ? [Лесен монтаж] : Просто да поставите защитна капачка за контакта, която вие не трябва да използвате, и защитно фолио за вилици е надеждно поставена в гнездото.Идеален за всички видове стандартни и 2-контактни или 3-контактни подложки. ?[Предпазни мерки при употреба] : Дръжте ръцете си сухи по време на употреба, не инсталирайте и не използвайте мокри ръце (или по-безопасно да изключите захранването, преди да инсталирате).

Опции за продукта

Свързани продукти