.

.

Скъпа Раница за малки деца с Безопасно каишка Собачьими Кости и Крака, Детски Начална Раница с нагрудным колан за момчета и момичета, Раница за защита от загубата н?

Скъпа Раница за малки деца с Безопасно каишка Собачьими Кости и Крака, Детски Начална Раница с нагрудным колан за момчета и момичета,

BGN 13.93

Наличност
На склад

【Размер】 10,9 (Д) x59 (В) см, идеална за деца на 3-6 години. 【Материал】 Нашия мил училище раницата е изработена от здрав лесно саржевой тъкани и дишаща задния панел.Ние настояваме за използване бод с най-високо качество и обработка на цип, за да го дълготраен.Регулируема презрамка, колани уникален дизайн е да улесни натоварването на рамото на вашето дете. 【Обемът】 Раница за малки деца, идеален за съхранение на детски закуски, играчки, книги и други предмети, с 1 основен джоб и 1 преден джоб с цип 2 странични сетчатыми джобове.Идеален за детска багаж, раница предучилищна, детска градина и начално училище и пътна чанта. 【Удобен и безопасен дизайн】 Чанта за деца с регулируем нагрудным колан стабилизира натоварване в продължение на целия ден.Ние специално добавя светлоотразителни ленти отпред и от двете страни на раницата, за да ги види по време на нощни занимания.Колан на детската раница ще осигури безопасността на вашия lovey на детето по време на игра.Дължина на каишка : 39,37 инча. 【Съвети за измиване】 Ръчно пране, глади при ниска температура, без изплакване. никога не поставяйте раница в пералната машина, тъй като това ще съсипе плат и да навреди на българия.9 (В) сантиметра.Раница за малки деца, идеален за съхранение на детски закуски, играчки, книги и други предмети. В него има 1 основен джоб, 1 преден джоб с цип и 2 странични етажа джоба.Идеален за детска багаж, раница предучилищна, детска градина и начално училище и пътна чанта.Раница е точно подходящ размер, който е подходящ за опаковане само най-необходимото, както и някои леки закуски!.Вашето дете ще се радвате на това е ново допълнение към образование екипировка и екипировка за това пътуване.

Опции за продукта

Свързани продукти