.

.

Kisangel Детски Шампоан Детски Шампоан, Детска Шапка От Слънцето 2 Бр Детски Силиконова Шапка За Миене На Коса За Душата, Детски Защитен Шампоан Шапка За Душ За Къпане Ш?

Kisangel Детски Шампоан Детски Шампоан, Детска Шапка От Слънцето 2 Бр Детски Силиконова Шапка За Миене На Коса За Душата, Детски Защитен

BGN 4.78

Наличност
На склад

ЕВАДетска шапка за душ - най-различни капачки за бутилки за шампоан, безопасна, дебела, лек дизайн, гъвкава.Капачка за детска баня - изработен от безопасни за децата материали.Шапка за душ с шампоан - Предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, много полезна и удобна.Козирка за детска баня - идеален за почистването на коса, подстригване и стайлинг.Шапка за душ за бебета - Не е нужно да се притеснявате за контакт с шампоан и вода в очите на вашето дете.Пратката включва 2 x Характеристики душ -Предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, много полезно и удобно. - Размер : 30 x 30 x 0.1 cm / - Материал : EVA - Произведен от и безопасен за вашите деца. - най-различни капачки за бутилки за шампоан, безопасна, дебела, лека конструкция, гъвкави. - Идеален за почистването на коса, подстригване и стайлинг. - Цвят : зелен - Не е нужно да се притеснявате за контакт с шампоан и вода в очите на вашите деца.Описание на продукта не е нужно Да се притеснявате за контакт с шампоан и вода в очите на вашето дете!Благодарение на това се регулира и за децата, водата просто ще излязат с върховете на шапки, да се отклонява от бузите на вашето дете.Тази шапка ще донесе много удоволствие по време на къпане както за вас, така и вашите деца, като ви позволява да се насладите на времето, проведени с малко дете, а не да се притеснявате.

Опции за продукта

Свързани продукти