.

.

LimeHill Wind Spinner за двора и градината - Големи Метални Кинетические Вятърни Скулптура, Уличен декорация за двор (27 x 91 инч)

LimeHill Wind Spinner за двора и градината - Големи Метални Кинетические Вятърни Скулптура, Уличен декорация за двор (27 x

BGN 0.33

Наличност
На склад

【 Идеалната декорация за градината 】 Нашата метална градинска колело оптимално подходящ за вътрешен двор, тераси, алеи, басейн, двор, градина, гараж и т Това може да бъде идеален избор за декорация на градината си, така и като подарък за спомен. 【Дълготрайност в съчетание с красотата на】Спиннеры Lime Hill Kinetic вятър, изработени от устойчив материал, който издържа дълги сезони, се различават изключително подробно проучване и безупречна изработка на изпълнение. 【Могат да издържат на всякакви климатични условия】 Устойчива конструкция и основание за задържане на голям предното обтекател на открито балансирано и трайно установени.Оцветена е ръчно и е обработена от ултравиолетовите лъчи за защита от избледняване, така че тя е здрава и ще изглежда добре като украса на градината. 【Лекотата на монтажа】 Нашия вятърен парк, фабрика за дворно градина не изисква заглушек или въжета, му е лесно да се събере с помощта на инструкции.Може да бъде забелязан от вашата входна врата или в градината в задния двор, много големи по размер, лесно привлича вниманието на други. 【Беспроблемная гаранция】 Lime Hill предоставя уникални продукти с лесен политика за връщане и 100% гаранция за удовлетвореност. 【 Идеалната декорация за градината 】 Нашата метална градинска колело оптимално подходящ за вътрешен двор, тераси, алеи, басейн, двор, градина, гараж и т. Това може да бъде идеален избор за декорация на градината си, така и като подарък за спомен. 【Дълготрайност в съчетание с красотата на】Спиннеры Lime Hill Kinetic вятър, изработени от устойчив материал, който издържа дълги сезони, се различават изключително подробно проучване и безупречна изработка на изпълнение. 【Могат да издържат на всякакви климатични условия】 Устойчива конструкция и основание за задържане на голям предното обтекател на открито балансирано и трайно установени.Оцветена е ръчно и е обработена от ултравиолетовите лъчи за защита от избледняване, така че тя е здрава и ще изглежда добре като украса на градината.

Опции за продукта

Свързани продукти