.

.

Heyzeibo 10,8 метра Хелоуин Окачен Призрак - Ужасно Страховито Окачен Летящ Марля Призрак с Маска на Скелет - Подпори за Хелоуин, Играчки, Украса на Къщата с Духове, за пар?

Heyzeibo 10,8 метра Хелоуин Окачен Призрак - Ужасно Страховито Окачен Летящ Марля Призрак с Маска на Скелет - Подпори за Хелоуин, Играчки,

BGN 3.33

Наличност
На склад

Изработен е от качествени материали с добро качество на изработкатаДетайлите са предварително сглобени ръчно.Преди да го обесят, моля, махнете отметката от пластмасов филм, и гласово включване на прекъсвач.Дръжте марля, далеч от бебета и малки деца.Кожа от марля тъкан може да причини задушаване.Дръжте марля, далеч от открит огън.Моля, позволете отклонение на 1-2 см от ръчно измерване.Моля, оставяйте хроматичната аберация се дължи на различни източници на светлина и екрани.С окачен на въжето, за да може лесно да се мотае тези украса за Хелоуин на своите прозорци, врати, дървета или някъде другаде с помощта на куката.Къща, къщата с духове, бар, парти на открито, на гробищата, Двор, бани, веранда, голяма веранда, корнизи, стени и декорация от дърво.С въже на върха е много лесно да се разположи на по-голяма площ и много други украшения, които можете да окачите на нея, като паяци, тикви, малки духове и така нататък. ? Е идеална за украса за Хелоуин - този призрачен окачен подпори, предназначени за украса на парти в чест на Хелоуин и е идеално за висящи в тъмните ъгли на вашата къща (идеален за вътрешен и външен декор).Леко дующий вятър, неземна, като мъртъв призрак, плаши и забавлява любителите на сладкиши. ? УСЛУГА ОТГОВАРЯТ на : Няколко согревающих съвета за тези украси за Хелоуин, страшно виси призрак— Търсят някакви декорации за Хелоуин за вашето парти за Хелоуин?Натиснете "Хейзейбо", за да намерите колове за морава от зомбита, реалистичен паяк, ужасна марлевую плат.И по всякакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние веднага ще възстановим или заменим вашата стока.РЕАЛИСТИЧНО ЛИЦЕ на Голяма площ, след разгръщане и много други бижута, които могат да бъдат на него висят, като паяци, тикви, малко привидение и така нататък. ? Е идеална за украса за Хелоуин - този призрачен окачен подпори, предназначени за украса на парти в чест на Хелоуин и е идеално за висящи в тъмните ъгли на вашата къща (идеален за вътрешен и външен декор).

Опции за продукта

Свързани продукти