.

.

5 БР. Зловеща Кърпа за Хелоуин, Зловеща плат за призраци, Зловеща Марля-30x72 инча, Зловеща Плат Свободно Тъкат Плат, Страшно, за украса на парти за Хелоуин (3 черни и 2 бе?

5 БР. Зловеща Кърпа за Хелоуин, Зловеща плат за призраци, Зловеща Марля-30x72 инча, Зловеща Плат Свободно Тъкат Плат, Страшно,

BGN 4.00

Наличност
На склад

1 Пратката включва : комплектът включва 3 неща-черна зловеща драперии и 2 парчета бяло зловещата тъкан, тези ужасни марля ще ви помогнат да се създаде атмосфера на терор на вашето парти holloween.Мек плат материал : страховито тъкан от полиестер и памук, удобни за съхранение, може да ги използва на няколко пъти.Чудесно, за да плаши къщата с духове или на парти.Лесна употреба : тези ужасни тъкан гъвкави, лесно се скъса, нарязани и заставам, така че можете да създадете страшни марля форма за Хелоуин и разпоредби за окачване, в съответствие със собствените си интереси и идеи.Широко приложение : можете да използвате ужасна тензух за украса на врати отвори, коридори, бани, веранди и тераси, при провеждане на партита в чест на Хелоуин, дейности midnight thriller challenge и т. Това създава най-добрата атмосфера за атмосферата на ужасни сцени.Полезни съвети : Ако по някаква причина не сте доволни, просто се върнете за връщане на покупната цена; ние обещаваме 24-часова поддръжка на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всеки продукт ние обещаваме 24-часова поддръжка на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всеки продукт и проблем на поръчката.Тези ужасни тъкан гъвкави, лесно се скъса, нарязва се и заставам, така че можете да създадете страшни марля форма за Хелоуин и разпоредби за окачване, в съответствие със собствените си интереси и идеи.Можете да използвате ужасна тензух за украса на врати отвори, коридори, бани, веранди и тераси, при провеждане на партита в чест на Хелоуин, дейности midnight thriller challenge и т. Това създава най-добрата атмосфера за атмосферата на ужасни сцени.

Опции за продукта

Свързани продукти