.

.

SEWACC Хелоуин Бяла Прежда Черен Интериор Черен Плат Черен Плат за Украса на Дома с Духове Подпори за Къща С Духове Грозни Тъкан Плат Зловеща Украса Страшно Декоратив?

SEWACC Хелоуин Бяла Прежда Черен Интериор Черен Плат Черен Плат за Украса на Дома с Духове Подпори за Къща С Духове Грозни Тъкан Плат

BGN 0.67

Наличност
На склад

Черна зловеща плат : Mailto включва : 1 бр зловеща кърпа за Хелоуин, Размер : около 1200,00 X76,00 X0,10 см/471,60 X29,87 X0,04 инча.Окачен подпори за духове : Можете да използвате ужасна плат с множество уникални паяци заедно и да ги поставят на входовете на отвори, занавесках за душата, дворове, палуби, прозорците и вратата, за да създадете своите фантастични сцени на ужасите.Зловеща марлевая плат : Независимо от това, в кой от вас ситуация, нашата зловеща кърпа за Хелоуин - един от онези неща, които непременно трябва да бъде в списъка.Черни балони : Можете да използвате ужасна плат с множество уникални паяци заедно и да ги поставят на входовете на отвори, занавесках за душата, дворове, палуби, прозорците и вратата, за да създадете своите фантастични сцени на ужасите.Марлевая плат : Идеална зловеща черен плат за декоративна употреба на парти в чест на Хелоуин, по дворове, вратите, прозорците, карнизах, перваза и т. Пратката включва 1 х зловеща кърпа за Хелоуин Характеристики - Ако искате да украсите дома си за създаване на зловещата атмосфера, резервирайте тази ужасна кърпа за Хелоуин точно сега!Тъкани за дома от духове къща - Материал : Полиестер зловеща кърпа за Хелоуин. - Размер : Около 1200,00 X76,00 X0,10 см / 471,60 X29,87 X0,04 инча черни балони. - Цвят : на Бели балони с черепи. - Независимо от това, в коя ще ситуация, нашата зловеща кърпа за Хелоуин - един от тези, които непременно трябва да бъде в списъка зловещата плат за Хелоуин черен цвят. - Това ще бъде страхотно с жуткими паяци заедно, за да придадат на автомобили, прозорци, вечеринкам на Хелоуин и домовете жуткого декор от духове къща. - Това създава уникален начин за всеки сцена на Хелоуин или къщи с духове къща!черни декорации - Можете да използвате ужасна плат с множество уникални паяци заедно и да ги поставят на входовете на отвори, занавесках за душата, дворове, палуби, прозорците и вратата, за да създадете свои собствени фантастични зловещи декори за сцени на ужасите.

Опции за продукта

Свързани продукти