.

.

Устройство за поставяне и отнемане на твърди контактни лещи | Инструмент за премахване на контактни лещи | Инструмент за премахване на контактни лещи | 5 бр. - Инстру?

Устройство за поставяне и отнемане на твърди контактни лещи | Инструмент за премахване на контактни лещи | Инструмент за премахване

BGN 1.33

Наличност
На склад

?️?️ Комплект от 5 теми от Нашия набор за облекчаване на твърди контактни лещи и вложки се състои от пет единици, за да се гарантира дълъг списъкТози комплект е проектиран за безопасно и ефективно използване на контактни лещи, изработени от висококачествен силикон, който гарантира нейната устойчивост и гъвкавост. ? Необходимо средство за грижа за очите - уникален инструмент за носене на контактни лещи е незаменим аксесоар за всеки собственик на контактни лещи.Разработена за твърди невидими лещи, той премахва нуждата от носене и стреля лещи. ? Безопасен и удобен - Ни тела за монтаж на контактни лещи, произведени от висококачествен зелен силикон, мек, но трайно, което го прави лек за вашите лещи, така и за очите.Това елиминира необходимостта да се докоснат до лещи пръстите на краката, намаляване на риска от очни инфекции. ? Идеален за пътуване - Компактен и лек, този инструмент може лесно да се носи в чантата или джоба.Дали сте на бизнес пътуване, почивка или просто на дома, тези инструменти за инсталация лещи са идеални за ежедневна употреба. ? Лесна употреба - Интуитивен дизайн нашия инструмент за премахване на контактни лещи осигурява лекота на използване за всички.Просто намокрете присоску, като леко докоснете я към обектива и да извадите или поставите лещите, без никакъв дискомфорт.Представяме нашия премиум **, определени за поставяне и отнемане на твърди контактни лещи **, необходим аксесоар за всеки потребител на контактни лещи.В този комплект са включени пет силиконови инструменти, специално разработени за твърди невидими лещи.Тези инструменти се опрости процеса на инсталиране и отнемане на обектива, което го прави основен елемент на процедури за грижа за очите.Изработени от висококачествен силикон, нашите инструменти за носене на контактни лещи се различават по якост и гъвкавост.Силиконов материал осигурява уважение инструменти за вашите лещи и очите, намаляване на риска от евентуални щети.Те осигуряват по-гигиеничный и безопасен вариант от използването на пръстите, като намалява вероятността от инфекции на очите.Независимо дали сте професионалист, студент или пътешественик, нашите инструменти са идеални за всеки.

Опции за продукта

Свързани продукти