.

.

EYESPEX 2 Сгъваеми очила за четене, Метални Компютърни Очила в Полурамке, Златни Компактни Унисекс Очила за четене, Калъф за четене В пакет (златен, 2,5)

EYESPEX 2 Сгъваеми очила за четене, Метални Компютърни Очила в Полурамке, Златни Компактни Унисекс Очила за четене, Калъф за четене В пакет

BGN 10.76

Наличност
На склад

【Размери на продукта и спецификация】 Ширина на обектива : 52 мм / 2,05 инчаВисочина на обектива : 31 мм /1,22 инча. Мост : 22 мм /0,87 инча. Ширина на рамката : 135 мм / 5,43 инча.Дължина виска : 138 мм /5,43 инча. Комплектът включва : сгъваеми очила за четене x2, стилен калъф за очила, x3, кърпа за почистване от микрофибър x1, владетел межзрачкового разстояние x1. 【HD екологично чисти лещи】 Стилни сгъваеми мъжки слънчеви очила за четене, оборудвани с лещи със защита от надраскване HD, не условно, ще ви дадат по-ясна визия.Стандартното разстояние между зеници и точното увеличение гарантират, че няма да имате кружиться главата по време на носене, която може ефективно да помогне на точки при четене. 【Очила за четене със синя светлина】 Очила за четене Eyespex, които предпазват от вредните сини лъчи и Uv400, облекчаване на зрителна умора и дискомфорт от дълги периоди от сърфиране в интернет, игри и работа.Мека и удобна силиконова носа облицовка са направени от екологично чисти материали, приятни за кожата и са подходящи за продължително носене.Нашите сгъваеми чаши са с високо качество, най-добрият избор за вас!. 【Стилен сгъваем дизайн】 Джобни очила със сгъваеми мост и телескопични дужками удобни за съхранение, както и кожени калъфи могат да защитят очила за четене по всяко време.Компактен дизайн на опаковката Позволява да се носи очила със себе си по всяко време, те са лесни за използване.Можете да го закачите на колана си.2 комплект за сгъване точки означава, че вие ще имате няколко под ръка, където и да се намирате.Лесно се носи с себе си. 【Гаранция без риск след продажбата 】 В случай на някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с продавача без никакви колебания, за да ги решим преди пълно удовлетворение.Ние предлагаме безрисковое гаранционно сервизно обслужване за всички стъкла.Удовлетворението на клиентите е наш приоритет.По-добро виждане, за по-добър Свят.Фиксирани панти осигурява стабилност на очила за четене, които могат да издържат на натиск и ще работят добре в дългосрочен план.

Опции за продукта

Свързани продукти