.

.

10 Опаковки мини-ключодържател-отвертка, мини-набор от инструменти за ремонт на очила YuCool 3 в 1 от неръждаема стомана с 10 чифта силиконови облицовки за носа с диаметъ?

10 Опаковки мини-ключодържател-отвертка, мини-набор от инструменти за ремонт на очила YuCool 3 в 1 от неръждаема стомана с 10 чифта

BGN 3.00

Наличност
На склад

Вие ще получите 10 * Отвертки, 10 чифта носа накладки, 1 * Пинсети, 1 * кърпа за избърсванеКърпа за изсушаване ще ви помогне по-добре почистване на очила.Тампон за носа е изработен от мек силикон, който гарантира комфорт при носенето на очила.Намаляване на болка или дискомфорт.С помощта на отвертки може лесно да извадите и поставите винтовете на очила, часовника, лаптоп и смартфон.Канава прът позволява той здраво държи отвертка.Всяка отвертка е снабден с удобен ринг-на веригата за ключове, може да се монтира на ключовете, портфейла, сумкам, ремням или в чантата си.Вие ще получите 10 * Отвертки, 10 чифта носа накладки, 1 * Пинсети, 1 * кърпа за избърсване.Кърпа за изсушаване ще ви помогне по-добре почистване на очила.Тампон за носа е изработен от мек силикон, който гарантира комфорт при носенето на очила.Намаляване на болка или дискомфорт.С помощта на отвертки може лесно да извадите и поставите винтовете на очила, часовника, лаптоп и смартфон.Канава прът позволява той здраво държи отвертка.Всяка отвертка е снабден с удобен ринг-на веригата за ключове, може да се монтира на ключовете, портфейла, сумкам, ремням или в чантата си.Стъпки за инсталиране на носната лигавицата : . Поставете салфетка за почистване на под точки и два пъти, завийте винта. махнете старите носа облицовка и скоби. Облечете се в нова нос секреция накладку и затегнете винтовете.Тампон за носа е изработен от мек силикон, който гарантира комфорт при носенето на очила.Намаляване на болка или дискомфорт.Технически характеристики на : .Размер : 6 см / 2,36 инча дължина.Материал : Неръждаема стомана.Носа облицовка : . Размер : 1,5 * 0,8 см /0,59 * 0,31 инча. Материал : Изработен е от мек силикон. Размер : 11 см / 4,33 инча. Материал : Неръждаема стомана.Кърпа за изсушаване на : . Размер : 14* 14 см / 5,51 * 5,51 инча. Материал : висококачествено влакно.

Опции за продукта

Свързани продукти