.

.

AIMADE Унисекс, Блокер Синя светлина Очила, Компютърни Очила със син филтър (от напрежение на очите), Виртуални Очила за жени, Мъже (3 бр.-Леопардовый-Черно-бяло)

AIMADE Унисекс, Блокер Синя светлина Очила, Компютърни Очила със син филтър (от напрежение на очите), Виртуални Очила за жени,

BGN 9.32

Наличност
На склад

1 Заключване на синя светлина. Основен източник на синя светлина в нашия живот е вреден синьо-виолетова светлина, излъчвана от нашите дигитални екрани.От телевизори до таблети, от компютри до мобилни телефони ние постоянно подлагаме себе си на въздействието на неестествено синя светлина.Носенето на очила, блокиране на синя светлина, може да ограничи броя на синя светлина инцидент в очите си, и да се направи докато гледате по-приятно. Гледате телевизия. Заключване на синя светлина. Могат да защитават очите от увреждане. Предотвращайте преумора на очите. Заключване на синя светлина. Могат да защитават очите от увреждане. Предотвращайте преумора на очите. Защита от ултравиолетови лъчи. Говорете всеки ден. Може да прочетете книга. Заключване на синя светлина. Защита от ултравиолетови лъчи. Заключване на синя светлина. Могат да защитават очите от увреждане. Компютърни очила. Защита от ултравиолетови лъчи. Очила, блокиране на синя светлина. Ние можем да видим, че една част от зоната за изпитване, директно освещаемая синя светлина, се превърна в синя, а другата част, затененная очила, не стана синя. точки от специално разработени за филтриране на част от вредната синя светлина. Носеше очила със сини светофильтрами по време на работа с цифрови устройства може да помогне за намаляване на риска от развитие на проблеми, свързани със зрението.Ние прикрываем вас от сутрин до вечер.

Опции за продукта

Свързани продукти