.

.

Мини-Слънчеви Очила, Препарат за почистване на очила от микрофибър, Мека Четка, Инструмент за почистване на Кухненски Точки От микрофибър, Препарат за почистване н?

Мини-Слънчеви Очила, Препарат за почистване на очила от микрофибър, Мека Четка, Инструмент за почистване на Кухненски Точки

BGN 0.67

Наличност
На склад

Микрофибър, почистване, не оставя никаква вреда за вашите очилаЛесен за използване, можете да го носите със себе си, където и да отидете. По всяко време можете да почистите с очила, когато излизате навън. Кутия за очила удобни за носене със себе си.Пратката включва 1 бр. препарат за почистване на очила.Материал Пластмаса, микрофибър, напълно Ново и луксозно.Мини Преносими слънчеви очила за почистване на очила от микрофибър.Микрофибър, почистване, не оставя никаква вреда за вашите очила.Лесен за използване, можете да го носите със себе си, където и да отидете. По всяко време можете да почистите с очила, когато излизате навън. Кутия за очила удобни за носене със себе си.Пратката включва 1 бр. препарат за почистване на очила.Материал Пластмаса, микрофибър, напълно Ново и луксозно.Мини Преносими слънчеви очила за почистване на очила от микрофибър. размер : показан цвят : розов, светло синьо, каки, мятно-зелен Материал : пластмаса Форма : кръгла, с въже В комплекта са включени : 1 мини средство за почистване на очила.

Опции за продукта

Свързани продукти