.

.

Комплект за затягане на точки -Силиконови пръстени за ремонт на очила за очите -Издръжлив комплект за ремонт на очила-за Сигурен и удобен комплект за ремонт на рамк?

Комплект за затягане на точки -Силиконови пръстени за ремонт на очила за очите -Издръжлив комплект за ремонт на очила-за Сигурен и удобен

BGN 2.99

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Регулируема закопчалка.Само химическо чистене. ? Висококачествен силиконов материал - Нашият комплект за стягане на точки, изработени от висококачествен силикон, който гарантира мекота, лекота и трайност.5 двойки кръгли силиконови пръстени осигуряват надеждна кацане на вашите очила, очила за четене и слънчеви очила. ? Уникална конструкция на закрепване - Благодарение на вътрешния диаметър на 0,13 инча и външния диаметър на 0,26 инча силиконови пръстени лесно се поставят на панта рамки за очила, осигуряване на надежден и удобен за носене. ? Универсална съвместимост - Било то ежедневни очила за четене, модни слънчеви очила или професионални очила, нашият комплект repqair за замяна точки осигурява отлична поносимост. ? Универсален инструмент за ремонт - В този комплект са включени 5 чифта силиконови пръстени, подходящи за различни видове очила.Приложим за различни сценарии, като например спортуване на открито, четене, гледане на филми и др. ? Идеален избор за подарък - Този комплект за стягане на елегантните точки ще се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите, особено за тези, които постоянно се оплаква от болтающиеся очила.Регулируема закопчалка.Само химическо чистене. ? Висококачествен силиконов материал - Нашият комплект за стягане на точки, изработени от висококачествен силикон, който гарантира мекота, лекота и трайност.5 двойки кръгли силиконови пръстени осигуряват надеждна кацане на вашите очила, очила за четене и слънчеви очила. ? Уникална конструкция на закрепване - Благодарение на вътрешния диаметър на 0,13 инча и външния диаметър на 0,26 инча силиконови пръстени лесно се поставят на панта рамки за очила, осигуряване на надежден и удобен за носене. ? Универсална съвместимост - Било то ежедневни очила за четене, модни слънчеви очила или професионални очила, нашият комплект repqair за замяна точки осигурява отлична поносимост. ? Универсален инструмент за ремонт - В този комплект са включени 5 чифта силиконови пръстени, подходящи за различни видове очила.

Опции за продукта

Свързани продукти