.

.

Healifty 3 бр. Кутия Подвижни Поставки Органайзер Поставка Калъф с Няколко Мрежи Козметични Държач За четка за зъби и Отделен Молив за Тоалетка Маса Без нокти Бял Много?

Healifty 3 бр. Кутия Подвижни Поставки Органайзер Поставка Калъф с Няколко Мрежи Козметични Държач За четка за зъби и Отделен Молив за

BGN 2.00

Наличност
На склад

Самоклеящийся държач за четка за зъби - Поставка за четка за зъби, изработена от ABS, устойчив на корозия, без мирис и безвредни за околната среда, така и за здравето на човекаДЪРЖАЧИ ЗА БАГАЖ - Кутия за съхранение без пирони : Използвайте тази кутия за съхранение, за сортиране и подреждане на нещата си така, че да можете лесно да ги премахнете, за да спаси своето пространство.Кутия за четка за зъби с кабинета - Държач за четка за зъби : Произведен от висококачествен материал, тази кутия за четка за зъби е здрав и креативен дизайн, за декорация на маса.Кутия за съхранение, в банята-Урежда вашите продукти и пести място, има дизайн със заоблени ъгли, не е толкова лесно драскотина на ръката при употреба.Органайзер ЗА АКСЕСОАРИ за БАНЯ - отличаващ се с гладка повърхност и прост дизайн на този кутия за съхранение лесен за поддръжка и няма да навреди на пръстите на ръцете.Осъществяване списък 3 x кутия за четка за зъби Характеристики -Размер : 17,00 X9,00 X9,00 см / 6,68 X3,54 X3 титуляр за бръснене. -Изработен от висококачествен материал, тази кутия за четка за зъби здрава, творчески дизайн, декорация на масата, органайзер за съхранение в банята. -Цвят : бял титуляр за съхранение в банята -Тави с различни размери, подходящи за различни мрежи и на вашите специфични нужди, осигуряват голямо удобство в ежедневието. Държач за четка за зъби и паста за зъби. -Той има прост дизайн и ниско тегло, но много практични за употреба, ви осигурява по-голямо удобство и ежедневното използване на организатор, без нокти. -Използвайте този кутия за съхранение, за сортиране и подреждане на нещата си така, че да можете лесно да ги вземе, за да спаси място на притежателя за съхранение. -Организирайте своите продукти и спестете място, той е с дизайн със заоблени ъгли, не е толкова лесно пляскане на ръце при използване на козметичен на притежателя. -Материал : кутия за четка за зъби от ABS-пластмаса Описание на стоките Органайзер за баня на Съответната капацитет ви позволява да съхранявате всичко на съдържанието на реда.

Опции за продукта

Свързани продукти