.

.

Опаковка Сапун за съдове DOITOOL USB Spliter Диспенсер Безконтактно Автоматично Пенящийся Опаковка Сапун Плота на масата Бутилки за Сапун Контейнер за Кухня Баня Хотел Ди?

Опаковка Сапун за съдове DOITOOL USB Spliter Диспенсер Безконтактно Автоматично Пенящийся Опаковка Сапун Плота на масата Бутилки за Сапун

BGN 0.67

Наличност
На склад

Опаковка от сапун Може да се контролира, колко сапун излиза навънНе капе и не оставя следи, сапун, не се губи.Опаковка сапун без контактен и лесно да се създаде.Поставете ръка под сензора, за да захранващи започва да работи.Опаковка сапун е Изработен от ABS материал, опаковка сапун е по-траен, vi, Захранващи сапун с инфрачервена сензорна технология Our-motion осигурява гигиеничное, бесконтактное и лесно за използване управление, което ще бъде активирана при необходимост.Водоустойчив корпус и спорта сапун предпазва батерията отделение от проникване на вода, което води до повреда на оборудване.Описание Безконтактен опаковка на сапун може да откриете вашата ръка за един пропуск.Можете да сложите ръката си под сензор, и той ще започне да работи.Това позволява да се контролира количеството на сапун, който дозируется идеална за ръчно пране.Инфрачервена сензорна технология motion осигурява гигиеничное, бесконтактное и лесно за използване управление, което ще бъде активирана при необходимост.Функция - Цвят : розов. - Материал : ABS. - Размер : около 20x10x6 виж - Батерия : 3 клетъчна батерия (в комплекта не са включени). - Децибела на шума : по-малко от 40 db. - Капацитет : 250 мл. - Безконтактно и лесен за настройка.Поставете ръка под сензора, за да захранващи започва да работи. - Може да следи колко сапун излиза навън.Не капе и не оставя следи, сапун, не се губи. - Нашата инфрачервена сензорна технология motion осигурява гигиеничное, бесконтактное и лесно за използване управление, което ще бъде активирана при необходимост. - Водоустойчивост, предпазва батерията отделение от проникване на вода, което води до повреда на оборудване. - Изработен от ABS материал, опаковка сапун е по-траен si - Цвят : розов.- Размер : 20x10 виж Предпоставка включва 1 х опаковка за сапун.

Опции за продукта

Свързани продукти