.

.

Alipis стелажи за съхранение на Стенни Стелажи за съхранение на Рафтовете Метален Сервировочный Тава Плаващият шелф в Банята, с монтиран на стената Притежателя на Те?

Alipis стелажи за съхранение на Стенни Стелажи за съхранение на Рафтовете Метален Сервировочный Тава Плаващият шелф в Банята,

BGN 35.60

Наличност
На склад

Държачи за тоалетна хартия С дизайн рафтове за мобилен телефон, могат да се настанят телефон, салфеткаСрок на годност-притежател на телефон в банята : за домашна употреба или в банята на хотела, ресторанта или клуба.Кошница за съхранение в банята : Всички ръбове на много гладко и перфектно обработени.Стенен рафт за баня : СТЕННИ РАФТОВЕ за баня, Рафт за телефон, Плаващи Стенен рафт от Неръждаема Стомана, стойка за телефон, Поставка за Салфетки, рафт за умни високоговорители за Баня, Кухня, Тоалетна, Спалня.Стелажи за съхранение на душ кабини : Ретро и стилен аксесоар за баня, придающий на вашата баня, елегантност и величие.Държачи за тоалетна хартия С дизайн рафтове за мобилен телефон, могат да се настанят телефон, салфетка.Срок на годност-притежател на телефон в банята : за домашна употреба или в банята на хотела, ресторанта или клуба.Кошница за съхранение в банята : Всички ръбове на много гладко и перфектно обработени.Стенен рафт за баня : СТЕННИ РАФТОВЕ за баня, Рафт за телефон, Плаващи Стенен рафт от Неръждаема Стомана, стойка за телефон, Поставка за Салфетки, рафт за умни високоговорители за Баня, Кухня, Тоалетна, Спалня.Стелажи за съхранение на душ кабини : Ретро и стилен аксесоар за баня, придающий на вашата баня, елегантност и величие.Пратката включва 1 x рафтове за съхранение на Функции-за домашна употреба или за баня на хотела, ресторанта или багажник за клубни салфетки. - С дизайн рафтове за мобилен телефон, може да побере, телефон , закачалка за салфетки в банята. - Цвят : Както е показано на рафта в банята. - Годината на реколтата и стилни държачи за тоалетна хартия, подчертавайки елегантността и величието на вашата баня. - Всички ръбове са много гладки и обработени отлична рафт за баня от неръждаема стомана. - Изработени от трайни и безопасни за употреба материал на рафтовете-поставки за телефони. - Размер : Около 17,5 х 9 х 2,5 см тава за съхранение. - Материал : Тава за телефон от неръждаема стомана.

Опции за продукта

Свързани продукти