.

.

YARNOW Опаковка Шампоан за измиване на тялото С шампоан Бутилка С Помпа Опаковка Шампоан Бутилка С Кухненски Сапун Бутилки С Домашна Козметика Празни Бутилки За изст?

YARNOW Опаковка Шампоан за измиване на тялото С шампоан Бутилка С Помпа Опаковка Шампоан Бутилка С Кухненски Сапун Бутилки С Домашна

BGN 0.67

Наличност
На склад

Празна бутилка с помпа : Лесен за използване, вие можете да завъртите капачката на бутилката и изсипете течността в бутилкатаТова е и вкус, и много.Пътни бутилка за лосион : Изработени от терраццо и неръждаема стомана, които се различават по якост и модата.Пътен флакон с шум : Стилна повърхност го прави по-елегантен и изящен, за настаняване в банята и на масата за грим.Бутилка за съхранение на козметика : Голяма : тази бутилка е с капацитет от 200 мл, които да отговарят на вашите нужди.Бутилка лосион за баня : Удобен за използване : с помпа, защитени от ръжда, удобен за използване.Осъществяване на списък 1 x опаковка за сапун Функции - Удобно да се използват : с помпа, защитени от ръжда, е удобно да се използва шампоан sauve. - Голям : тази бутилка е с капацитет от 200 мл, което може да отговори на вашите нужди за съхранение на празни бутилки за изстискване. - Материал : Терраццо и бутилка за съхранение на козметика от неръждаема стомана. - Размер : Около 6x6x16,2 см бутилки с шампоан. - Цвят : Бял флакон с лосион за баня. - : просто я изплакнете под течаща вода с помощта на малка четка, ако искате да се почисти вътрешната част на бутилката-помпа. - Стилна повърхност го прави по-елегантен и изящен, за настаняване в банята и козметичен масичката бутилки с лосион. - Изработен от терраццо и неръждаема стомана, която е издръжлив и модерен дозатор за шампоан.Информация за стоки Флакон-опаковка Благодарение на стилен повърхността изглежда по-стилно и елегантно при използване на вашата баня и на масичката за грим.Бутилка за съхранение на козметика Този опаковка сапун е изработен от терраццо и неръждаема стомана, които се различават по якост и модата.пътна бутилка Голям размер добре ще отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти