.

.

Legendhair Копринена Директни Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон Бразилски Перуки от Естествена Коса 130% Плътност, Без Синтетични Перуки На Дантели Бесклеевые ?

Legendhair Копринена Директни Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон Бразилски Перуки от Естествена Коса 130% Плътност,

BGN 32.87

Наличност
На склад

Legendhair - професионална компания за производство на човешки косъм, имаме повече от десятилетняя историяНие се стремим да произвежда 100% естествена коса на собствения ни завод и с квалифицирани работници.Нашата цел е да предостави на клиентите си качествени косата и услуги.Повече от 10 години история, 2000 работници на производствена линия.Разполагаме със собствена фабрика, се фокусираме върху висококачествен 100% човешка коса.При възникване на проблеми проверявайте електронната си поща. Предлагам първо да се проведе тест на няколко косата;.Изберете добра боя за коса.Предлагам първо да се проведе тест на няколко косата;.Моля, постепенно да се повиши температурата.Лесно променяйте различни прически, които могат да бъдат елегантни, красиви, мили, ежедневни или професионални.Промяна на външния си вид, показват своя потенциал за шарм всеки ден!.Подстригайте и придавайте форма челке в съответствие с различните стилове, които вие искате;.Различни инструменти ще дадат различни резултати;.Вземайте мерки след зрели идеи и вежлив дизайн. ?【Материал на косата】 : 100% Необработени Естествени бразилски директни перуки, изработени от човешка коса с бретон, бесклеевые Перуки, изработени от човешка коса без дантела Отпред за чернокожите жени. ?【Качество на косата】 : Преки перуки без дантела отпред с бретон, меки и удобни, леки, устойчиви, дишащи, без лепило, лесни за инсталиране и подреждане, буйни и гъсти, може да се боядиса, завиты, отбелены, подсвечены, завиты или рестайлингованы в съответствие с вашите нужди. ?【Шапка за перука】 : Средният размер на шапки (22 ~ 22,5 инча), подходящ за обиколката на главата на повечето хора.Дишаща мрежа с регулируеми джапанки и скоби прави шапка меки и удобни, здрави и дълготрайни. ✨【Топло съвет】 : Бретон може да се режат по дължина и форма в зависимост от вашия стил и форма на лицето.Права перука с бретон от човешки косъм, може да се обърне за партита, рождени Дни, сватби, фестивали, ежедневните срещи и всякакви други случаи.

Опции за продукта

Свързани продукти