.

.

Метална корона на принцеса, аксесоари за партита на кралицата, диадема за коса, златни корони с червен кристал и страничните пити (зелени)

Метална корона на принцеса, аксесоари за партита на кралицата, диадема за коса, златни корони с червен кристал и страничните

BGN 2.67

Наличност
На склад

?Материал : метал + стъклоДиадема от позлатените сплав, украсен с кристали.5 х 5 х 1,5 инча. Разтегателен, подходящ за повечето момичета и някои дами с малка глава, така е добре като пълнеж за торта. ?Дизайн : Диадема-корона със странични гребени, изработени от устойчив на твърди сплави и вградени няколко лъскави пайети, за да я направи по-изключителен и привлекателен. ? Случаи на употреба : ежедневно използване, подпори за фотосесия, танцови шапки, парти по случай рожден ден, сватба парти, мультяшная парти, на фестивала на Хелоуин, cosplay, абитуриентски бал и др ? Производител : професионален производител на диадеми с корона. ?Crown US - професионален производител на коронных тиар Любов към марката : ① Дъщеря на основателя на обожава короната, така че имам страст изработване на коронки за дъщеря си.Сега тя основава на марката и е прехвърлила тази дълбока любов на другите момичета. ② Ако сте майка или баща, вие лично нямаш корона за дъщеря си и с удоволствие ще гледам как тя отива на парти. ③ Ако едно момиче, която се стреми към красотата, можете лично да короната себе си и да се превърне в принцеса или кралица.Материал : стъкло, метал Цвят : златен Размери : 5,5x5x1,5 инча Помещение включва : 1 x метална корона Характеристики : ① Отлични материали и ръчна изработка. ② Е Лесно за носене и незабавно създава страхотна нова прическа. ③ Това също е чудесно средство за заснемане на изображение, която ви дава възможност да изглеждате зашеметяващо и да изглежда подобно на фею. ④ Те могат незабавно да вдигне настроението на потребителя и да предизвика у него настроението на партито. ⑤ Всеки кристал внимателно обработени и вкарани в лекар по дентална медицина.Забележка : ① Допуска се толеранс от 1 см се дължи на разтягане в продължение на продукта, също така е позволено да има разлика в цвета се дължи на различни компютърни монитори и осветление. ② Дъвка за коса "crown", обикновено опаковани и доставени на клиента, и в хода на подходяща процедура диамант от гумени ленти за коса "Корона", понякога пада.

Опции за продукта

Свързани продукти