.

.

Noverlife 5 Роли за Еднократна употреба Ивици от Фризьорски салон хартия за врата, Фризьорски салон Еластична Обвивка и Хвърляне на Хартиени Кърпи за врата за Салонной ?

Noverlife 5 Роли за Еднократна употреба Ивици от Фризьорски салон хартия за врата, Фризьорски салон Еластична Обвивка и Хвърляне на Хартиени

BGN 11.33

Наличност
На склад

? Е изработен от мека, добре попиваща тъкан, помага за улавяне на свобода косата и попийте пот и капки ? Превъзходна еластичност осигурява плътно и надеждно опаковане.Те се разтягат, за да е удобно облегать врата на клиента, запазва я чиста и защитена. ? Уникален с перфорирана валяк ви позволява да избирате нестандартно дължина, която е подходяща за оформяне на косата, и по-голям размер врата. ? Чист еднократна буфер между клиента и нос.Дизайн на еднократна употреба предпазва от всякакъв риск. ? Икономичен и удобен.Това е само малка част от цената на хавлии и намаляване на разходите за пране. Размер : ширина 6,7 см / 2.6 инча, но на дължина могат да се простират в рамките на 38 см / 14,5 инча ~ 62 см / 24,5 инча.Бял помощ с чувствителен на натиск лепило прилепнала към края на всеки.Натиснете върху лента срещу band-спин, за да се подпре лепенки заедно и заключване на лента около врата.Поставете лента около врата на клиента си и опъвайте ивица в надлъжна посока, докато лепенки не могат да се припокриват един друг.Струва само част от чаршафи и намаляване на разходите за пране. Размер : ширина 6,7 см / 2.6 инча, но на дължина могат да се простират в рамките на 38 см / 14,5 инча ~ 62 см / 24,5 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти