.

.

Sunber Червеникаво-Кафява Вълна Вода 13x4 Перуки от Естествена Коса На Дантели, Предварително Оскубани за Жени, 12A Бразилски естествена Коса, Прозрачен Перука От Естест?

Sunber Червеникаво-Кафява Вълна Вода 13x4 Перуки от Естествена Коса На Дантели, Предварително Оскубани за Жени, 12A Бразилски

BGN 104.99

Наличност
На склад

Вълна от вода човешки косъм перуки дантела отпред 13x4 : Вълна вода Човешки косъм дантела отпред Перуки Дантела отпред за жени, 100% естествени бразилски коси, всички косми, изрязани младите момичета директноМека и естествена, Здравословна и Чиста.Удобно прилепнала към кожата.Перука дантела отпред вълна на вода от човешка коса : Перуки, Дантела отпред 13x4 от човешка коса, предварително выщипанные с детски коса, естествена линия на растеж на косъма и избелени възли. 13x4 прозрачни дантелени предни перуки от ухо до ухо, голяма лейси част, може да се направи свободна част, страничната част и опашка. перуки червеникаво-кафяв цвят : Цветови комбинации и текстура на водна вълна, със сигурност са задължителни, по-модерен, нещо, което ще ви накара да изскочи и да се открояват.Това е най-добрият вариант за Вас.Бесклеевая Прозрачна лейси шапка за перука : Бесклеевое дантела 13x4, е същата като цвета на кожата.Капачка за контролирано размер на 21,5-22,5 инча с расческами и еластични джапанки, дишащи и удобни.Може да съответства на размера на повечето хора. перуки от човешка коса с плътност на 180%, пълни и дебели.Бърза доставка и качествено обслужване : Mailto включва 1 опаковка перука с дантела отпред и подаръци, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще Ви дадем Задоволително решение в рамките на 24 часа. Всички косата е 100% чисти коси, реже с младостта.Sunber е професионален доставчик на козметични средства, ние разпространяваме Висококачествени Перуки, изработени от човешка коса и снопчета коса.Ние са се посветили на производството на козметични средства, ние избираме Най-добрите материали и стабилен канал за доставки.Защо да изберете косата SUNBER?. Голямо пространство за дантела, средната част е дълбоко разделена по средата, без загуба и entanglements, мека и копринена, буйни и гъсти.Плътен и Чист, Без Сухо края. Регулируеми бретельки е облегают на ушите си.Releated перуки : u-образен перука от човешки косъм, половинный перука от човешки косъм, перука от човешки косъм с превръзка на главата си, къдрава коса, дълбока вълна, права коса, без вълна, мокри и къдрава коса, завързана предната перуки, снопчета коса и закопчалка отпред, светли дантелени предната перуки, изработени от човешка коса, 360 еротичен дантелен на предните перуки и hd прозрачни дантелени предната перуки, 5x5 hd дантелени предната перуки.

Опции за продукта

Свързани продукти