.

.

Въже и Кофа HEVOL с набор от пресовано, Кофа за парцал с въртене на 360 градуса и 5 Сменяеми дюзи от микрофибър, 1 Накрайник за четка за под, Кофа за парцал с въртене на кол?

Въже и Кофа HEVOL с набор от пресовано, Кофа за парцал с въртене на 360 градуса и 5 Сменяеми дюзи от микрофибър, 1 Накрайник за

BGN 24.36

Наличност
На склад

【Pressers без помощта на ръцете】 - Просто поставете на главата парцал в количката за пресовани, след това издърпайте швабру да стиснете главичката парцалВградена кошница за пресоване със защитата от пръски позволява задържане на вода в кофа, която предотвратява попадането на вода на пода и се повишава ефективността на прибиране на реколтата. 【6 дюзи за швабр от микрофибър】 - Включително 6 многократна употреба и пере дюзи за швабр от микрофибър, така че не трябва да ги купуват отново.Впитывающая и мека накрайник за меки материали от микрофибър, с която лесно абсорбира мръсотията и събира прах и косата, подходящ за всички твърди повърхности пода, като ламинат, твърда дървесина, керамични плочки, мрамор и винил. 【Регулируема дръжка】- Телескопична дръжка удължава от 42 см до 52 см, което позволява да се пести усилия.Можете да мие пода, без навеждане, че ще се облекчи болката в гърба при изпълнение на домашна работа и ще ви осигури по-комфортно почистване. 【Гъвкава корона парцал】- Тя може да се върти на 360 градуса и може да проникне дълбоко в ъгли, под мебели и первази за прибиране на реколтата.В дома си не ще се чудят ъгли. 【Въртящата въже и кофа на колела】- Оборудвано с 2 колела, една плъзгаща се дръжка и една дръжка за носене, лесно можете да премествате кофа с моп от стая в стая.Сливное дупка на дъното на кофата позволява лесно да се налива вода, без вдигане на тежко кофа. 【Подвижна кошница за въртене】 - Нашата кошница за екстракция с брызговиком може да се разглобява, и тогава вие ще получите голяма кофа с капацитет 3,17 литра.Можете да използвате тази кофа отделно за почистване на губчатых швабр, покривки и т., а можете да го използвате за съхранение на вода или почистващи препарати, чистачи, четки и други средства за прибиране на реколтата. 【Висококачествени материали】 - Кошница за въртене и дръжка за парцал са изработени от здрава неръждаема стомана, което гарантира, че въже и кофа издържат разумно ежедневна употреба без счупвания.

Опции за продукта

Свързани продукти