.

.

KNFUT Битови Бутане на Метла, Модерен Продукт, Дрехи за Сън, метач на Работния Плот, Малка Подметальная Метла За Работния плот, Лъжичка, Четка За Почистване на Ъглите н?

KNFUT Битови Бутане на Метла, Модерен Продукт, Дрехи за Сън, метач на Работния Плот, Малка Подметальная Метла За Работния плот, Лъжичка,

BGN 2.67

Наличност
На склад

★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прахМеки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ★ Гъвкави четина лесно надраскване на чиста повърхност. ★ Може да се използва за почистване на масата за хранене, на дивана, на борда на оборудване. ★ Малък размер, по-удобно място, четината, са изработени от висококачествени материали, издръжливи. ★ Конструкция наклон на главата лопати удобен за зачерпывания отломки и боклук да е лесно да падне. ★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прах.Меки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ★ Гъвкави четина лесно надраскване на чиста повърхност. ★ Може да се използва за почистване на масата за хранене, на дивана, на борда на оборудване. ★ Малък размер, по-удобно място, четината, са изработени от висококачествени материали, издръжливи. ★ Конструкция наклон на главата лопати удобен за зачерпывания отломки и боклук да е лесно да падне.Материал : РР Размер : 17 см х 15 см, Цвят : син Опаковка включва : 1 х Метла1 х лъжичка за боклук.

Опции за продукта

Свързани продукти