.

.

Средство за почистване на тоалетната чиния от пемза с дръжка - Пемза за почистване на тоалетната чиния - Препарат (10 x пемза)

Средство за почистване на тоалетната чиния от пемза с дръжка - Пемза за почистване на тоалетната чиния - Препарат (10 x пемза)

BGN 1.00

Наличност
На склад

? ЛЕСНОТО ПРЕМАХВАНЕ на ПЕТНА : Използвайте абразивную сила пемза за премахване на петна от твърда вода, вар плака, отлагания и порцеланови изделияНашата четка за тоалетна от пемза чудесно не само за тоалетна чиния, но и за плочки, скара, барбекю, басейни, бани и керамични повърхности.Направете своя тоалетка резервоара на един напълно нов, без никакви драскотини по повърхността. ? ЧИСТЯЩАЯ ПЕМЗА : Тоалетна пемза, произведени от пемза, която е достатъчно да е здрав, за да премахнете упорити петна. ? МОЩНА СИЛА ПЕМЗА : Ни камък за почистване на пемза притежава такава сила на почистване, в което вие не вярвате.Това е средство за почистване на пемза ще премахне петната и натрупвания на вода, които не могат да изчисти традиционните четки и други почистващи препарати. ? Бързо дръжка : полипропилен Опаковка съдържа : 4 х почистване на камък от пемза с дръжка С негова помощ можете бързо и лесно да се изчисти упоритите натрупвания на твърда вода, порцелан, петна от твърда вода, плочки за плувни басейна и тоалетни, без никакви драскотини по повърхността тела.Можете да го усъвършенствате в различни форми, за да изчистите тесни ръбове и ъгли, които осигуряват най-доброто покритие на повърхността от пемза.Име на продукта : блок за почистване на тоалетна камък, препарат за тоалетни от пемза, пемзовая пръчка за тоалетна, препарат за тоалетни с дълга дръжка, пемза, скрубер за почистване на петна от пемза, Цвят : сив, ръководство за употреба за почистване на камък от пемза : Намокрете почистване камък от пемза, за да е по-добре работеше.След употреба изплакнете и подсушете.Можете да до конец нишка през дупките, така че да може да се закача за него.

Опции за продукта

Свързани продукти