.

.

ZUKEELYG Ракел 2в1 Със Силикон Острие За Почистване на Кухня, Автомобилни стъкла, Гумен за Душата, Чистачки, Скрепер, Четка за почистване (Цвят: Армейски зелен)

ZUKEELYG Ракел 2в1 Със Силикон Острие За Почистване на Кухня, Автомобилни стъкла, Гумен за Душата, Чистачки, Скрепер, Четка за почистване

BGN 29.58

Наличност
На склад

✦Гъвкаво, но трайно силикон острието на нож лесно премахва сапунена пяна, капка вода и варовик на плаката, но не оставя на разводите ❥Гума чистачка за бързо избърсване. ❥Отвор за захващане дръжка за захващане. ❥ Малък и гъвкав, лесен за почистване и лесно за съхранение. ❥ Нетканая чистящая четка + гума чистачка за измиване и премахване на две в едно. ✦Гъвкаво, но трайно силикон острието на нож лесно премахва сапунена пяна, капка вода и варовик на плаката, но не оставя на разводите. ❥Гума чистачка за бързо избърсване. ❥Отвор за захващане дръжка за захващане. ❥ Малък и гъвкав, лесен за почистване и лесно за съхранение. ❥ Нетканая чистящая четка + гума чистачка за измиване и премахване на две в едно.Предназначение : избършете стъклото, за да изчистите стеклОцвет : изумрудено зелено, синьо, жълто Категория : Четка за почистване Размер : както е показано.

Опции за продукта

Свързани продукти