.

.

9 бр капака на кутията за многократна употреба на питейна слама съвети, творчески карикатура Сламена шапка на слама топперы протектор облак ягоди цвете прахоустой?

9 бр капака на кутията за многократна употреба на питейна слама съвети, творчески карикатура Сламена шапка на слама топперы

BGN 26.60

Наличност
На склад

Премиальная комбинация : Вие ще получавате по 9 броя сламени седалките MDRTIRIM различни форми : rainbow, котешка лапичка, маргаритка, ягоди, цветя и др Висококачествен материал : Слама прахоустойчив капачка MDRTIRIM е изработена от висококачествени триизмерни мека гума, PVC, сигурна и стабилна за дълъг период на употребаПодходящ за соломинок с диаметър 6-8 мм Лесна употреба : може да се монтира директно върху соломинке и се оттегли, когато в него не е необходимо, му може надеждно да се мотае на сламка и да се предотврати залепване на прах към соломинке, моля, не се колебайте да използвате. малък и практичен : креативна форма, която е очарователна и хубави, която е декоративна.Лесен за почистване, измийте ръцете си, или се хвърлят в съдомиялна машина.Изборът на подарък : С функция за защита от прах и пръски, особено подходящ за активна почивка, задържа прах и мухи от вашата слама. слама в комплекта не е включена.Материал : PVC мека гума Стил : 9 стилове Размер : както е показано на фигура Цвят : както е показано на фигурата. Безопасни, трайни, за многократна употреба и безвреден за продължителна употреба.Лесен за почистване, просто измийте ръчно или се хвърлят в съдомиялна машина. Перфектен размер и температурен обхват : подходящ за всички видове соломинок (6 мм-8 мм).Могат да издържат на екстремни температури от -40 ~ 480 F (-40 ~ 230 C).Той идеално се съчетава с вашия сламен чаша, соломинками от неръждаема стомана и така нататък.Луксозен черешовите / чашата за Кафе / кучешки котешки нокът / ягода / форма на облак.

Опции за продукта

Свързани продукти