.

.

U-QE 175 бр. Черни Пластмасови Чинии и Предварително Сгънати Салфетки със Златни прибори за хранене, Златни Пластмасови Чинии в 25 заведения за хранене чинии, 25 десертн?

U-QE 175 бр. Черни Пластмасови Чинии и Предварително Сгънати Салфетки със Златни прибори за хранене, Златни Пластмасови Чинии в 25 заведения

BGN 23.99

Наличност
На склад

⩺【Качество на първото】 : Черни пластмасови чинии, изработени от 100% хранително пластмаса, не съдържат BPA, действително нетоксичен изработени от трайни пластмасови материали, тези златни пластмасови чинии ефективно предотвратяват увреждането и огъване.Външен вид изыскан за Коледа, но също и гаранции за качество. ⩺【Спътник на живота на масата】 : Тези висококачествени черни чинии за еднократна употреба в комбинация с прибори за хранене във формата на ролки салфетки да придадат на вашата маса на живо и луксозна атмосфера.Животът се нуждае от стимулиране.Маса, украсена с тази черна прибори за еднократна употреба, элегантен и изыскан, че винаги може да поднесе уникална изненада на вашето парти и вашите уважавани гости. ⩺【Очакваното повторно използване на】 : Въпреки, че нашите черни празнични чинии на 100% за еднократна употреба, можете да изхвърлите тези златни пластмасови прибори за хранене веднага след партито.Но благодарение на този нов дизайн и деликатни външен вид все още имате най - добрият избор- повторно използване.Не е ли жалко да се ползват от такава красива табелка само веднъж?. ⩺【Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ВСИЧКИ СЛУЧАИ】 : Нашите черни и златни чинии и прибори за хранене са подходящи за всички случаи.Благодарение на тяхната декорация монотонен маса може да стане по-модерен.Пластмасови чинии от черно злато с елегантна дантела са подходящи за отбелязване на Деня на Благодарността, Коледа, банкетного вечери, годишнини, сватби, помолвок, празници и други събития.Особено най-добрият избор за писма честита Нова година. ⩺【Задоволително следпродажбено обслужване】 : Ние винаги обръщаме внимание на качеството на пазаруване на клиентите.Ако имате някакви неприятни впечатления от покупки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще осигури техническа подкрепа и насърчаване. ⩺【Качество на първото】 : Черни пластмасови чинии, изработени от 100% хранително пластмаса, не съдържат BPA, действително нетоксичен. изработени от трайни пластмасови материали, тези златни пластмасови чинии ефективно предотвратяват увреждането и огъване.Външен вид изыскан за Коледа, но също и гаранции за качество. ⩺【Спътник на живота на масата】 : Тези висококачествени черни чинии за еднократна употреба в комбинация с прибори за хранене във формата на ролки салфетки да придадат на вашата маса на живо и луксозна атмосфера.Животът се нуждае от стимулиране.Маса, украсена с тази черна прибори за еднократна употреба, элегантен и изыскан, че винаги може да поднесе уникална изненада на вашето парти и вашите уважавани гости. ⩺【Очакваното повторно използване на】 : Въпреки, че нашите черни празнични чинии на 100% за еднократна употреба, можете да изхвърлите тези златни пластмасови прибори за хранене веднага след партито.

Опции за продукта

Свързани продукти