.

.

N/A Скрубер за Дълбоко Почистване, Инструменти за почистване на Губчатых Влакна, Четка за почистване с Къса Порести Глава, Кръгла, за прибиране на реколтата, Домакин?

N/A Скрубер за Дълбоко Почистване, Инструменти за почистване на Губчатых Влакна, Четка за почистване с Къса Порести Глава, Кръгла, за прибиране

BGN 5.11

Наличност
На склад

[Добър материал] Тази четка за почистване на глави от влакнести гъба deep clean е направена от висококачествен екологично чист материалМожете да не се притеснявате за това, за да използвате тази четка за миене на съдове навсякъде. [Добро качество] с Четка за почистване с влакнеста порести глава deep clean deep clean sponge трайна употреба, тя не прилича на четка за миене на съдове deep clean, инструменти за почистване на бита от другите.Това от нашите достатъчно дълго време, за да ви помогне с прибирането на реколтата. [Добра функция на] Нашия четка за миене на съдове с влакнеста порести глава deep clean deep clean sponge може да се използва в много случаи, например, в кухнята, в банята или хола.Това е кратко кръгло средство за почистване на съдове, чаши, ще стане дори добър избор и като подарък за някой. [Добра доставка на] Тази четка за миене на съдове deep clean за по-чисти инструменти за миене на съдове, чаши ще бъде изпратена до 2 работни дни след покупката и ще пристигне в съответствие с изчисленията на сайта.Ако срещнете някакви проблеми с изпращането, ще бъде предложено решение или възстановяване. [Добро обслужване] На всеки ваш въпрос за тези средства за почистване на съдове ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ни за обслужване на клиенти, професионално, надеждно и приветливо; достатъчно говори, нека се занимава с прибирането на реколтата : ). [Добър материал] Тази четка за почистване на глави от влакнести гъба deep clean е направена от висококачествен екологично чист материал.Можете да не се притеснявате за това, за да използвате тази къса кръгла четка за миене на съдове навсякъде [Добро качество] с Четка за почистване с влакнеста порести глава deep clean deep clean е здрав за използване, той не прилича на къси кръгли почистващи препарати за миене на съдове, чаши от другите.Тази наша четка служат дълго време и ще ви помогне в почистването на [Добра функция на] Нашия четка за миене на съдове с влакнеста дюза deep clean deep clean sponge може да се използва в много случаи, например, в кухнята, в банята или хола.

Опции за продукта

Свързани продукти