.

.

Callm 20pcs Гъба за почистване на Кухненски инструменти за Различни цели, Подходяща за дивана, Порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема стомана (Бял)

Callm 20pcs Гъба за почистване на Кухненски инструменти за Различни цели, Подходяща за дивана, Порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема

BGN 1.33

Наличност
На склад

Може да се използва повторно 10 x 6 x 2 cm (Д x Ш x В).Характеристики : мек и издръжлив.просто трябва малко вода и кърпички за отстраняване на петна, чисти и щадящи околната среда.Тази вълшебна гъба с високо впитыванием масло - идеалното решение. на 99,9 на сто са за всички физически, не съдържат химически пречиствателни съставки, нетоксични и не вредят на кожата.Може да се използва повторно. 10 x 6 x 2 cm (Д x Ш x В).Характеристики : мек и издръжлив.просто трябва малко вода и кърпички за отстраняване на петна, чисти и щадящи околната среда.Тази вълшебна гъба с високо впитыванием масло - идеалното решение. на 99,9 на сто са за всички физически, не съдържат химически пречиствателни съставки, нетоксични и не вредят на кожата. ?Спецификация : абсолютно нов ? ? ? ? тип : чистящая гъба ? цвят : както е показано на фигура ? количество : 20pcs размер? : прибл. 10 x 6 x 2 cm (Д x Ш x В) ? За : кухни, дом, офис и т. ? Характеристики : мек и траен ? Тази вълшебна гъба с високо впитыванием масло - идеалното решение. 99,9% са за всички физически, не съдържат химически почистващи съставки, нетоксични и не вредят на кожата ?, просто трябва малко вода и кърпички за отстраняване на петна, чисто и екологично чисти ? Те могат да бъдат почистване на неравни повърхности или можете да го нарежете на малки парченца ? е Подходящ за мека мебел, порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема стомана и т. Чудесен помощник за почистване за вас! ? ? Забележка : ? ? са Възможни грешки в 0,5-1 см от ръчно измерване на ? Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин ? ? на Помещение включва : ? ? гъба за почистване на 20 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти