.

.

Kisangel 10 бр. Пластмасови ножици за безопасността на децата, Ножици за Бродерия за Деца, Ножици за предучилищно Обучение с Ергономична дръжка за Деца, Изрязани от Харт?

Kisangel 10 бр. Пластмасови ножици за безопасността на децата, Ножици за Бродерия за Деца, Ножици за предучилищно Обучение с Ергономична

BGN 6.77

Наличност
На склад

Творчески Безопасни Ножици За Рязане на Пластмаса, Хартия САМ Кухненски Ножици за децаПроизведен е от качествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Ножици за предучилищно обучение, разработени за целите на сигурността, имат кръгли уши и пластмасови ножове, които може да се режат само на хартия и пощенски картички, така че не е нужно да се притеснявате за съкращения на кожата или отпечатъци на детето.Обучение ножици за безопасност - най-добрият начин да започнете да учите го нарежете. Лост за обучение ножницам отваря нож след всяко ниво, за да е безопасно да се научи предучилищна възраст отваряне и затваряне на ножица.Творчески Безопасни Ножици За Рязане на Пластмаса, Хартия САМ Кухненски Ножици за деца.Произведен е от качествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Ножици за предучилищно обучение, разработени за целите на сигурността, имат кръгли уши и пластмасови ножове, които може да се режат само на хартия и пощенски картички, така че не е нужно да се притеснявате за съкращения на кожата или отпечатъци на детето.Обучение ножици за безопасност - най-добрият начин да започнете да учите го нарежете. Лост за обучение ножницам отваря нож след всяко ниво, за да е безопасно да се научи предучилищна възраст отваряне и затваряне на ножица.Описание Творчески Безопасни Ножици за рязане на пластмаса, хартия САМ Кухненски ножици за деца Особено на децата - Материал : пластмаса.- Цвят : Случаен цвят.- Размер : прибл. на Помещение включва в себе си 10 х ножици.

Опции за продукта

Свързани продукти