.

.

COHEALI 16 Бр Бързосъхнеща лепило агент Дръжка, за да проверите за нокти Стационарни Принадлежности Набор от Инструменти За нокти Ученически Лепило Дръжка Дръжка лепи?

COHEALI 16 Бр Бързосъхнеща лепило агент Дръжка, за да проверите за нокти Стационарни Принадлежности Набор от Инструменти За нокти Ученически

BGN 2.00

Наличност
На склад

Стилус Diamond Art Stylus : Форма на писалка е малък и елегантен, така че можете да го вземете със себе си навсякъдеЛепило за албуми : ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Дръжка : Тя се отличава с превъзходно майсторство на изработка, компактен и практичен, и я лесно да боли.Дръжка с тиксо : Изработена от безопасни материали, използвани с увереност, подходящ за деца и възрастни.Диамантена писалка за рисуване : изящна изработка и креативен външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.Стилус Diamond Art Stylus : Форма на писалка е малък и елегантен, така че можете да го вземете със себе си навсякъде.Лепило за албуми : ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Дръжка : Тя се отличава с превъзходно майсторство на изработка, компактен и практичен, и я лесно да боли.Дръжка с тиксо : Изработена от безопасни материали, използвани с увереност, подходящ за деца и възрастни.Диамантена писалка за рисуване : изящна изработка и креативен външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.Списък на пакетите, 16 x лепилни дръжки Особености - Изработен от безопасен материал, безопасни за използване от деца.Подходящ за канцеларски материали за офиса и училище. - Може да се използва за нанасяне на блясък за релеф, прикриване, се трупат и много други 3d-лепилни дръжки ръчно изработени.31 инчов Залепваща дръжка на ръчната работа. -Материал : Лепило за нокти-арт от вода и смола. - При нанасяне нанасяйте без капки, за да се предотврати образуването на каша и запазване на работното място се поддържат чисти. Аксесоари за лак за нокти. - Той е с подходящ размер, че е много удобен и практичен за носене на лепилни материали и САМ. -Цвят : дръжка с бяло тиксо. - позиционирующие шаблони, опаковъчна хартия, scrapbooking, изработване на картички и още много други под формата на лепкав дръжки.

Опции за продукта

Свързани продукти