.

.

Ново кожевенное занаят Lon0167, отличаващо се с ширина 2 мм, 1 надежден, ефективен Зубец за мига, Длето, Punch, ръчни инструменти (id: b05 21 c0 bc1)

Ново кожевенное занаят Lon0167, отличаващо се с ширина 2 мм, 1 надежден, ефективен Зубец за мига, Длето, Punch, ръчни инструменти (id:

BGN 22.00

Наличност
На склад

отличен външен вид, остър (издръжлив на употреба) зубец и висока твърдостДобри инструменти, безпогрешно подходящи за производство на кожата и украса.Устойчива на плъзгане дръжка Внимателно подбран дизайн, отличен външен вид, остър зубец и невероятна издръжливост.Изработен е от unrivaled на метален материал е здрав и полезен на типичния фабрика за щавене на кожи занаяти.Бъдете внимателни, когато използвате, не слагайте ги внимателно и не позволявайте да падне на пода, в противен случай зубец ще се счупи. отличен външен вид, остър (издръжлив на употреба) зубец и висока твърдост.Добри инструменти, безпогрешно подходящи за производство на кожата и украса.Устойчива на плъзгане дръжка Внимателно подбран дизайн, отличен външен вид, остър зубец и невероятна издръжливост.Изработен е от unrivaled на метален материал е здрав и полезен на типичния фабрика за щавене на кожи занаяти.Бъдете внимателни, когато използвате, не слагайте ги внимателно и не позволявайте да падне на пода, в противен случай зубец ще се счупи.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви! 1. Добри инструменти за изработка и украса на кожата на разумна цена. отличен външен вид, остър зубец и висока твърдост. Обикновено се препоръчва да се използва заедно с найлонови чук, компас, стратегията облекло с конец.0спецификация : Име на продукта : Длето за шиене съдържание на Пакета : 1 х длето за шиене Тегло : 17 Материал : бяла стомана Цвят : сребристо Обща дължина : 100x6x4 мм/4 инча x 0,24 инча x 0,16 инча (Д * Ш * Т) Брой на зъбите : 1 Ширина на зъба : 2 мм /0,08 инча.

Опции за продукта

Product Name:
Stitching Chisel
Package Content:
1 x Stitching Chisel
Weight:
17g
Material:
White Steel
Color:
Silver Tone
Total Size:
100 x 6 x 4mm/4 inchx 0.24 inch x 0.16 inch(L*W*T)
Prong Quantity:
1
Prong Width:
2mm/0.08 inch

Свързани продукти