.

.

Еднократно Украса от Хартиени Сламки с участието на Фламинго, 50 БР, Гъвкави Сламки за Коктейли, Декоративни, за Парти край Басейна, Хавайски Парти по Случай рождени?

Еднократно Украса от Хартиени Сламки с участието на Фламинго, 50 БР, Гъвкави Сламки за Коктейли, Декоративни, за Парти край

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Тематични аксесоари за партита】 Ще получите 50 бр на хартиен носител сламени накити от фламинго, които са много подходящи за рождени дни и всички видове партита. 【Висококачествени материали】Сламки за пиене, за еднократна употреба, изработени от хартия и пластмаса. нови аксесоари за партита и аксесоари за партита ще се зарадват вашите гости!. 【Размер】 Дължина сламки : около 24 см/9,45 инча; Размер на украшения във формата на фламинго : около 6 см /2,36 инча, подходящ за повечето чаши с различни размери.Голяма дължина за чаши, буркани, чаши. 【Специален сладък дизайн】 Благодарение на великолепния майсторство, веселбата и причудливости към всяка напитка, направете си пият по-красиви и привлекателни.Който е добър украшение за сервиране десертно маса, украса на масата. 【Прилагането на】 Е идеален за всяка страна.Подходящ за използване на хавайски парти, парти luau, коктейльной парти край басейна, сватба на открито, пикник на открито.Направете си тематични партита по-цветни.Спецификация : Материал : пластмасови сламки Размер : около 24 см / 9,45 инча Размер на фламинго : приблизително 4 см. / 1,6 инча Сламки за пиене Фламинго идеални за партита и за ежедневна употреба!Приложение : идеален за всяка страна.Подходящ за използване на хавайски парти, парти luau, коктейльной парти край басейна, сватба на открито, пикник на открито.Направете си тематични партита по-цветни.Пакетът включва : 50 x соломинок за пиене Flamingo Съвети : 1 : Сламки трябва да се почисти при първото използване. 2 : да се проветри и изсъхне, след почистване.

Опции за продукта

Material:
plastic
Straws size:
approx.24 cm/9.45 in
Flamingo size:
approx.4cm/1.6in
A Flamingo Drinking Straws suitable for parties and daily use! :
Application:
Perfect for any party. Suitable to used in Hawaiian party, luau party, pool cocktail party, outdoor wedding, outdoor picnic. Make your theme parties more colorful. :
Package Includes:
50 x Flamingo Drinking Straws :
Tips:
1:
The straw needs to be cleaned the first time it is used.
2:
Ventilate and dry after cleaning.

Свързани продукти