.

.

Запалка-фенерче, Бутановая Запалка с оригинален дизайн, форми, Креативна Ветрозащитная Газова запалка с брелоком, Мини-Запалка с регулируем мастилено-пламък, Множ?

Запалка-фенерче, Бутановая Запалка с оригинален дизайн, форми, Креативна Ветрозащитная Газова запалка с брелоком, Мини-Запалка

BGN 2.67

Наличност
На склад

Препоръчва се да се освободи останалите газ, като кликнете върху дупкатаЗа вашата сигурност можете да настроите бутона за запалване на най-ниското ниво преди отново да дресинг.Изберете бутан с дълга дюза.Поставете дюза в дупката в изправено положение.Уверете се, че отвора за пълнене нажато надолу.Изчакайте около 5 минути, за да газообразный бутан се стабилизира след зареждане с гориво. ?【Изискана запалка нова форма на】 Дизайн на тази бутановой запалки необичайно и симпатичен, тя е изработена в ярки цветове.Компактен дизайн, лесно се побира в джоба, той е преносим и елегантен.Ергономичен дизайн за комфорт на ръката и предпазва пръстите от изгаряне.Перфектен подарък за вашия баща или приятел, най-добрият избор за любителите на запалки. ?【Регулиране на размера на пламъка на бутан】 Тази запалка е регулировочное колело в долната част, вие можете да се върти регулировочное колело за регулиране на височината на пламъка. ако клапата е твърде голямо или твърде малко, това не допринася за зажиганию пламък.Ако заправляете по-бутан и запалване не успее, можете да се опитате да се коригира клапан, за да се намери подходящ точка на запалване, и тогава запалка ще работи нормално. ?【Бутан за еднократна употреба】 Тази бутановая запалка с универсален заправочным капак, преносим размер, лесно се пренася, не заема място.Това е много удобно за еднократна употреба, можете да отидете в супермаркета или денонощен магазин, за да купя надуваем бутан за използване.Идеален за свещи, фурни, скари, барбекю, къмпинг, туризъм, фойерверки, събития на открито и закрито и т. ?【Портативен размер на брелоком】 Размер факел-запалки е 7,2x4,9x1,8 см (дължина х широчина х дебелина), идва с брелоком, който е предназначен за носене around.is е изработена от висококачествена сплав с, който е уникален на външен вид, сигурно и е трайна.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!. ?【Че получавате】 1x мини-запалка нова форма с брелоком за ключове, 1x необичаен подарък кутия.Вероятно, това е идеалният подарък за рожден ден, годишнина, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин, приятелите, семейството, любимия човек, бизнес и много други. (Забележка : Запалка идва без газ заради правилата въздушна поща, ще трябва да попълните сами). ?【Изискана запалка нова форма на】 Дизайн на тази бутановой запалки необичайно и симпатичен, тя е изработена в ярки цветове.Компактен дизайн, лесно се побира в джоба, той е преносим и елегантен.Ергономичен дизайн за комфорт на ръката и предпазва пръстите от изгаряне.Перфектен подарък за вашия баща или приятел, най-добрият избор за любителите на запалки. ?【Регулиране на размера на пламъка на бутан】 Тази запалка е регулировочное колело в долната част, вие можете да се върти регулировочное колело за регулиране на височината на пламъка.

Опции за продукта

Свързани продукти