.

.

Вилици от прозрачна пластмаса Dipoo 7,1 Заредете с устойчивост на топлина и липсата на бисфенол А, Солидни и трайни Пластмасови прибори за хранене, вилици за Еднократн?

Вилици от прозрачна пластмаса Dipoo 7,1 Заредете с устойчивост на топлина и липсата на бисфенол А, Солидни и трайни Пластмасови

BGN 3.73

Наличност
На склад

【Материал премиум-клас】 : Нашите прозрачни пластмасови вилици, изработени от ултра силна хранително полистирол, напълно не съдържат BPA и лесно се огъватТе са идеални за всякакъв вид тежка, caked или гъста храна, можете да се насладите на храната, без да се притеснявате за това, което изпуснете храна.Дизайн с гладки ръбове не поцарапает кожата. 【Температурна устойчивост】 : Подобрен материал прави нашите пластмасови вилици по-термостойкими. Заредете вилици са тествани при температура от -22 ° F до 212 ° F. Можете да се насладите на вкусна храна, с помощта на нашите пластмасови вилици, както за топли, така и за студени ястия. 【Размер и тегло】 : дължина 7,1 инча, ширина 1,10 инча и тегло 0,16 грама вилици са много по-подходящи за вашите семейства и приятели.Тези трайни вилици с шипове с дължина 1.7 инча са гладки ръбове и позволяват лесно да заснемат храна. 【Необходимостта от партита】 На сватбата, пикник, банкет, голям вечеря, парти или друго събитие с много гости, можете да използвате нашите прибори за почти всички видове ястия, като например паста, десерти, салати, снаксове, плодове и предпочитано месо.Максимално удобство за подготовка на парти и събиране на реколтата.На сватбата, пикник, банкет, голям вечеря, парти или друго събитие с много гости, можете да използвате нашите прибори за почти всички видове ястия, като например паста, десерти, салати, снаксове, плодове и предпочитано месо.Максимално удобство за подготовка на парти и събиране на реколтата.

Опции за продукта

Свързани продукти