.

.

Запалки за Пури Факельные Запалки Ветрозащитный Бутановый Многократно използване на апарата със Стойката за Пури (Черна)

Запалки за Пури Факельные Запалки Ветрозащитный Бутановый Многократно използване на апарата със Стойката за Пури (Черна)

BGN 34.52

Наличност
На склад

【Универсален дизайн】 Нашите запалки-факли, специално проектирани за любителите на пури, с превъзходно майсторство на изработката и здрава конструкция гарантират дълготрайност на тази класна запалкиТой е оборудван с зажигалками за пури, дыроколом за пури и мундштуком за пури, напълно разпознае нуждите на любителите на пури и дават ви най-добри впечатления от пушенето на пури. (ЗАБЕЛЕЖКА : Запалка не съдържа газ). 【Две мощни горелки】 Нашата бутановая запалка излъчва двухствольное син пламък, който бързо се запалва пура за една секунда.Дъното е снабдено с регулатора на пламъка, който позволява постоянно да се поддържа силен пламък Силен пламък и може да устои на вятър, а също така и може да се използва безопасно на открито. 【Уникална матова текстура】Тази страхотна запалка извършва в елегантен черен цвят с матова текстура, която осигурява отлично чувство за химикалки, и той е удобен за носене в джоба на костюма, където пожелаете.Газово прозореца и се намира отстрани, за да по всяко време да проверявате състоянието на гориво и време, за да се зареждат по-бутан.Двойна охлаждащи отвори също са предвидени от двете страни, за отнемане на топлина и охлаждане, за да предпазите ръцете си от изгаряне. 【 Почетен подарък 】 Нашата бутановая запалка опаковани в изискана оранжево-бял, подарък кутия с много функционални функции, като например запалване на свещи / пури, барбекю-грил, къмпинг и фойерверки.Идеален избор за подарък за семейни и влюбени двойки, сватби, Деня на бащата, рожден Ден, годишнина, Деня на благодарността, Коледа и т. 【най-Доброто следпродажбено обслужване】 Ние се стремим да отговарят и да се подобри качеството на покупки на нашите потребители, ние обещаваме да ви предоставят пълно възстановяване в рамките на 30 дни, ако имате някакви въпроси относно нашите зажигалках за пури, моля, свържете се с нас. 【Универсален дизайн】 Нашите запалки-факли, специално проектирани за любителите на пури, с превъзходно майсторство на изработката и здрава конструкция гарантират дълготрайност на тази класна запалки.Той е оборудван с зажигалками за пури, дыроколом за пури и мундштуком за пури, напълно разпознае нуждите на любителите на пури и дават ви най-добри впечатления от пушенето на пури. (ЗАБЕЛЕЖКА : Запалка не съдържа газ). 【Две мощни горелки】 Нашата бутановая запалка излъчва двухствольное син пламък, който бързо се запалва пура за една секунда.Дъното е снабдено с регулатора на пламъка, който позволява постоянно да се поддържа силен пламък Силен пламък и може да устои на вятър, а също така и може да се използва безопасно на открито.

Опции за продукта

Свързани продукти