.

.

dxjsf Стенни Закачалка за дрехи 6 Опаковки Стенни Куки Кука за Кърпи за Баня Куки за Баня Метална Кука за Дреха за Гардероба Вратата на Куката за кърпи за Баня Стенни К?

dxjsf Стенни Закачалка за дрехи 6 Опаковки Стенни Куки Кука за Кърпи за Баня Куки за Баня Метална Кука за Дреха за Гардероба Вратата

BGN 25.68

Наличност
На склад

Има два начина за инсталиране на продукта : инсталиране на лепило / перфораторомЛепилото трябва да се закупи самостоятелно, и продуктът не се транспортират със себе си.Студ през зимата и високи температури през лятото няма да се отрази на нейната адхезия.Продуктът притежава отлична адгезией.Висококачествени материали от с сплав е здрав, благодарение на което нещата се държат по-здраво и им е трудно да падне.Модерен стил, подходящ за всеки дом декорации в съвременен стил.Подходящ за различни места, като кухня, баня, спалня, офис и т., е Много лесно да се мотае ключове, шапки, четки, кърпи, хавлии, халати, палта, парцали, метли и други елементи.Инсталация подходящ за сухи стени, като керамични плочки, метални повърхности и стъкло.Изискана ръчна работа - Нашите стенни закачалки в стил кънтри и са изработени ръчно с внимание към детайла и дизайна.Продукт : Стенни куки за баня, на куката за кърпи за ръце, Куки за баня, Метална кука за роба, Материал : Цинк сплав, Размер : 60 * 40 мм, Цвят : 6 различни цветоввключенная опаковка : 6 куки за палто 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на продукта не включва други стоки, с изключение на куките за палто. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти