.

.

Титуляр VORCOOL кърпа, душ кърпа притежателя куки лепило куки лепкава стена куки, закачалка за кърпи куки за захващане на дръжките на шкафа Кухня, Баня дома, закачалка ?

Титуляр VORCOOL кърпа, душ кърпа притежателя куки лепило куки лепкава стена куки, закачалка за кърпи куки за захващане на дръжките на шкафа

BGN 4.08

Наличност
На склад

"Дизайнът е прост стил' РАЗМЕР : 2,9 * 1,6 см Самозалепващи куки са изработени от неръждаема стомана 304 с трайно дълга права дръжка, заканчивающейся перфектни завои.Стилни сребърни куки, красиви и модерни.Подходящ за вашата спалня, баня, кухня и офис. "Водоустойчив НЕРЪЖДАЕМА стомана" Осигурява качество и дълготрайност, не е нужно да се притеснявате за това, че стената лепкава куки ще паднат или заржавеют след нахлуване на вода. "ШИРОКО приложение" Е идеален за захващане на халати, кърпи, шапки, кепок, чанти, портмонета, облекла, палта, ключове, гъба, кухненски прибори, четки, бански костюми, футбол потници, бейзболни шапки, колани.Това трябва да бъде за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа ред в стаята!. - ЛЕСНА инсталация И премахване - Не са необходими инструменти и не се повреди стената, закачалка за кърпи могат да бъдат определени в рамките на една минута. "ФУНКЦИОНАЛНИ И модерно изглеждащи" Стилен сребърен стенен куки, красив и модерен, съвместими с всеки друг съвременен интериор за дома.Ще ви помогне да спестите повече места и да се поддържа ред в стаята си. "Дизайнът е прост стил' РАЗМЕР : 2,9 * 1,6 см . Самозалепващи куки са изработени от неръждаема стомана 304 с трайно дълга права дръжка, заканчивающейся перфектни завои.Стилни сребърни куки, красиви и модерни.Подходящ за вашата спалня, баня, кухня и офис. "Водоустойчив НЕРЪЖДАЕМА стомана" Осигурява качество и дълготрайност, не е нужно да се притеснявате за това, че стената лепкава куки ще паднат или заржавеют след нахлуване на вода. "ШИРОКО приложение" Е идеален за захващане на халати, кърпи, шапки, кепок, чанти, портмонета, облекла, палта, ключове, гъба, кухненски прибори, четки, бански костюми, футбол потници, бейзболни шапки, колани.Това трябва да бъде за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа ред в стаята!. - ЛЕСНА инсталация И премахване - Не са необходими инструменти и не се повреди стената, закачалка за кърпи могат да бъдат определени в рамките на една минута.

Опции за продукта

Свързани продукти