.

.

Регулируем Улей За Намачкване Инструменти за бродерия от кожата С Дървена дръжка От Неръждаема Стомана Кожевенное Занаят САМ Ръчно изработени Кожевенный инструм?

Регулируем Улей За Намачкване Инструменти за бродерия от кожата С Дървена дръжка От Неръждаема Стомана Кожевенное Занаят САМ Ръчно

BGN 0.67

Наличност
На склад

Цвят : Чертилка с дървена дръжкаКожен инструмент може също да допринесе за вашето желание да направят нещо със собствените си ръце.Те са отлични за всяка работа от кожа по поръчка. подарък дизайнер на дрехи или домохозяйке. персонализиране на вашите проекти от кожата.Особености : Кожен инструмент може също да допринесе за вашето желание да направят нещо със собствените си ръце.Те са отлични за всяка работа от кожа по поръчка. подарък дизайнер на дрехи или домохозяйке. персонализиране на вашите проекти от кожата. Ръчно измерване, моля, се допуска грешката в 1 ~ 5 mm, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Моля, разберете, благодаря ви!Характеристики на продукта : Тип на набиране : Не Тип : Номинална материал : Стомана/дърво Произход : Китай.

Опции за продукта

Свързани продукти