.

.

VOVOLO 100 ОПАКОВКИ Крафт-хартия от Симптомите на Дървесна маса, Корица за Diy, Картон, за Ръчно изработени Оригами, Опаковъчна хартия, Хартия за Декорация, 200 ГОРИВО/8,5x11 И?

VOVOLO 100 ОПАКОВКИ Крафт-хартия от Симптомите на Дървесна маса, Корица за Diy, Картон, за Ръчно изработени Оригами, Опаковъчна хартия,

BGN 3.00

Наличност
На склад

♥ Универсален : Отлично подходящ за декоративно и приложно изкуство, scrapbooking, бизнес употреба и художествени приложения ♥ РАЗМЕРИ : Крафт-хартия е с размер на буквите и е с размери от 8,5 х 11 сантиметра. ♥ Количество : 100 листа. ♥ Универсален : Отлично подходящ за декоративно и приложно изкуство, scrapbooking, бизнес употреба и художествени приложения. ♥ РАЗМЕРИ : Крафт-хартия е с размер на буквите и е с размери от 8,5 х 11 сантиметра. ♥ Количество : 100 листа. ♥ ГЪВКАВОСТ : Отлично подходящ за декоративно и приложно изкуство, scrapbooking, бизнес употреба и художествени приложения ♥ РАЗМЕРИ : Крафт-хартия е с размер на буквите и размери 8,5 x 11 инча ♥ количество : 100 листа.

Опции за продукта

Свързани продукти