.

.

Дизайн Термоштампа с логото на Wood Bridge Желязо По Поръчка, Здрава Кожена Подпечатан с логото на Wood Bridge Желязо, Термоштамп BBQ, Включително дръжката (6 x6)

Дизайн Термоштампа с логото на Wood Bridge Желязо По Поръчка, Здрава Кожена Подпечатан с логото на Wood Bridge Желязо, Термоштамп BBQ,

BGN 32.13

Наличност
На склад

【Все още търсите маркови ютия с индивидуален дизайн?】Опитайте този продукт!Ако не разполагате със собствен дизайн, ние имаме шаблони за проектиране, за да избиратеНие приемаме различни потребителски шаблони за брендирования желязо.Независимо от това, колко сложно лого, ние определено можем да я направи за вас.Изберете желания размер идентичност на железен удар. натиснете "Персонализиране сега" и заредете своя дизайн, лого дизайн. 【Набор от ютии за брендирования дърво с потребителски логото на】 Идва с 1 дървена дръжка, 1 ос от неръждаема стомана, 2 бъде монтирана с пружинни спирачни ядки, 1 метална стойка, 1 четка, 1 термоштампом от поцинкована мед. 【Как да използвате】 Нанесете термоштамп с помощта на маркови дървена дръжка.Загрейте марка с помощта на огнехвъргачката, въглероден печене или камината.Нанесете печат върху дървена или кожена повърхност.Може да се наложи да опитате няколко пъти на различни материали, за да получите точното време, се препоръчва използването на гладка и равна повърхност. 【Широко приложение】 лесно Можете да горят собствено изображение, лого или отпечатък от вашия дом върху дърво, кожа, храни.Подходящ за дърво, картон, хартия-основи на кожата и т. Идеален подарък за баща си, приятелите, съпруга, дърводелци, кожевенников, любителите на печене и на бродерия. 【Срок на доставка】 Добре дошли на покупката на нашия фирмен ютия по поръчка.Доставка индивидуални поръчки обикновено отнема от 15 до 20 дни, време за изработка 2-3 дни.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще решим това за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти