.

.

Аксесоари за Бродерия 50 бр. Коледни Почистващи Средства за тръби Райе и с искри от Шенилна на Крака за творчество, Украса за Бродерия, Червен и Тъмно-Зелени Коледни ?

Аксесоари за Бродерия 50 бр. Коледни Почистващи Средства за тръби Райе и с искри от Шенилна на Крака за творчество, Украса за Бродерия,

BGN 40.80

Наличност
На склад

【Ценен набор от】 : Почистващи средства за тръби за деца, 50 бр в червено, зелено и бяло на цветя, на около 30x0,5x0,5 см 5 цвята Отлични за общи или детски коледни проекти, са идеални за направата на бижута. 【Цвят】 : Средства за почистване на тръби за декоративно и приложно изкуство смесени цветове червено, зелено, бяло, ви предлагат много коледни цветя за производство на цветни занаяти. 【Материал】 : Художествени стъбла от шенилна, изработени от тел, фибри, висококачествени почистващи препарати за тръби са гъвкави, лесно се огъват, завъртете до, изгибать или приключи в повечето форми.Мек и подходящ за всички занаяти. 【Лекота се справя】 : Средство за почистване на краката от шенилна чудесно за различни занаяти собствените си ръце, подходяща за поднасяне на венци, колиета, цветя, кукли, животни и т., Той може да даде всякаква форма, ако сте в състояние да представят и да я накара да работи. 【Перфектен подарък за любителите на ръкоделието】 : Тези цветни почистващи средства за тръби са насочени към творчество, добър подарък за деца и възрастни, които обичат да се отдадете на различни видове художествена работа.Той е много полезен за детското зрение и помага за подобряване на цветочувствительность вашите деца и разпознаване на форми. 【Ценен набор от】 : Почистващи средства за тръби за деца, 50 бр. в червено, зелено и бяло на цветя, на около 30x0,5x0,5 см 5 цвята Отлични за общи или детски коледни проекти, са идеални за направата на бижута. 【Цвят】 : Средства за почистване на тръби за декоративно и приложно изкуство смесени цветове червено, зелено, бяло, ви предлагат много коледни цветя за производство на цветни занаяти. 【Материал】 : Художествени стъбла от шенилна, изработени от тел, фибри, висококачествени почистващи препарати за тръби са гъвкави, лесно се огъват, завъртете до, изгибать или приключи в повечето форми.Мек и подходящ за всички занаяти. 【Лекота се справя】 : Средство за почистване на краката от шенилна чудесно за различни занаяти собствените си ръце, подходяща за поднасяне на венци, колиета, цветя, кукли, животни и т.

Опции за продукта

Свързани продукти