.

.

FAVOMOTO 3 бр. двигателят е с мазителна дръжка с Двойно предназначение, дръжка за боядисване на стоманени Кожата, Роликовая Дръжка, Кожена Комплект, Инструмент за запеч?

FAVOMOTO 3 бр. двигателят е с мазителна дръжка с Двойно предназначение, дръжка за боядисване на стоманени Кожата, Роликовая Дръжка, Кожена

BGN 2.00

Наличност
На склад

Кожен ИНСТРУМЕНТ "Направи си сам" - Изработен от мед и стомана, практични и има добра твърдостИНСТРУМЕНТИ ЗА РАБОТА с КОЖАТА - Просто се потапя на дръжката в съответното масло и прекарайте глава по кожаному ръба.Дръжка за бродерия от кожата - изглаждане на ръбовете на кожата и лепене, чудесен инструмент за извършване на работи от кожата за всички. Дръжка за боядисване с кръгла глава - Двойна цел : от една страна може да се използва като странична двигателят е с мазителна дръжка или като лепило агент пръчка за нанасяне на лепило.АПЛИКАТОР ЗА НАНАСЯНЕ на БОЯ върху КОЖАТА - Лесен за употреба дизайн : вграден лагер, които са на горната страна на въртящо масло.Кожен ИНСТРУМЕНТ "Направи си сам" - Изработен от мед и стомана, практични и има добра твърдост.ИНСТРУМЕНТИ ЗА РАБОТА с КОЖАТА - Просто се потапя на дръжката в съответното масло и прекарайте глава по кожаному ръба.Дръжка за бродерия от кожата - изглаждане на ръбовете на кожата и лепене, чудесен инструмент за извършване на работи от кожата за всички. Дръжка за боядисване с кръгла глава - Двойна цел : от една страна може да се използва като странична двигателят е с мазителна дръжка или като лепило агент пръчка за нанасяне на лепило.АПЛИКАТОР ЗА НАНАСЯНЕ на БОЯ върху КОЖАТА - Лесен за употреба дизайн : вграден лагер, които са на горната страна на въртящо масло.Кръст Бод Пакет включва 3 x Дръжка Характеристики -Цвят : Както е показано кожена дръжка със собствените си ръце. - Да може да се прилага за много случаи, можете да ги използвате за направата на всички видове чанти, мешочков, с колан и т. Кожено оборудване запечатване на дръжката. - На върха помага да наддават боя, той се преобърне при движение по кожата по време на полагането кожа маслен апликатор. - Размер : Около 12.28 инча кожени дръжки за оцветяване. - Изработен е от висококачествен материал с изискана изработка производство на кожени аксесоари за бродерия. - След употреба просто се изплаква боята с вода от чешмата или смахните четка и подсушете, за да имаме чиста дръжка от медна кожа за бродерия.

Опции за продукта

Свързани продукти