.

.

SOLUSTRE 8 бр. Винт за камера, Държач за Микрофон, Стойка за микрофон, Винтове за осветителни Тела, Аксесоари за Фотоапарати, Адаптер за Микрофонной багажник, Винт за Мон?

SOLUSTRE 8 бр. Винт за камера, Държач за Микрофон, Стойка за микрофон, Винтове за осветителни Тела, Аксесоари за Фотоапарати,

BGN 4.85

Наличност
На склад

Винт-адаптер за микрофонной багажник - различно стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесна за инсталиранеВИНТ за штативной ПЛОЧА - практичен и интелигентен подарък за вашия приятел-фотограф и семейството му.Адаптер с резба за микрофон - Произведен от висококачествен никелированного желязо, и им е трудно да се насладите. винт за закрепване на осветително тяло-Малък размер, удобен за съхранение, лек, лесен за носене и използване.Вита камера-дизайн на винта 1/4 инч, широка съвместимост, подходящ за камера и обектив с дупки за винтове 1/4 инча.Винт-адаптер за микрофонной багажник - различно стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесна за инсталиране.ВИНТ за штативной ПЛОЧА - практичен и интелигентен подарък за вашия приятел-фотограф и семейството му.Адаптер с резба за микрофон - Произведен от висококачествен никелированного желязо, и им е трудно да се насладите. винт за закрепване на осветително тяло-Малък размер, удобен за съхранение, лек, лесен за носене и използване.Вита камера-дизайн на винта 1/4 инч, широка съвместимост, подходящ за камера и обектив с дупки за винтове 1/4 инча.Списък на пакетите в 8 x винтове за монтаж Характеристики -Цвят : сребрист камерата - Този винт за статив е идеален като быстроразъемной плоча за закрепване към кардану, аксесоари за монтаж. -Материал : желязо адаптер адаптер за микрофон - Произведен по професионална технология, която гарантира, че продуктът може да работи в продължение на дълго време с винт за штативной плоча. - Лесен и удобен за използване, незаменим аксесоар за быстроразъемной плоча статив фотограф. - Малък размер, удобен за съхранение и лесен за переноске и използване на гнездото за превръщането на адаптера. - Произведен от висококачествен никелированного железен материал, издръжлив и не е лесно ломающийся удължител статив.47 X0 винт за монтаж.Информация за стоки на Притежателя на лампата Е един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти