.

.

Аксесоари за камери От Алуминиева Сплав С Тройна Стена за Топла Башмака, Светещи Скоба, Удължител за Карданной Камери, Инструменти За Камерата на Телефона, Аксесоа?

Аксесоари за камери От Алуминиева Сплав С Тройна Стена за Топла Башмака, Светещи Скоба, Удължител за Карданной Камери, Инструменти

BGN 3.33

Наличност
На склад

Аксесоари за камери Корпус от алуминиева сплав, идва с механична обработка с ЦПУ, здрав и издръжливИнструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за фотоапарат с черна обработка на анодным теста, са приятни на допир.Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за камери Тройна дизайн гореща башмака, може да се добавят различни съоръжения, такива като микрофон, заполняющий светлина и т. Инструменти за фотоапарати, аксесоари за стрелба камера.Аксесоари за фотоапарат Долния отвор за винта 1/4, налични всички фотографска техника с винт 1/4.Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Аксесоари за фотоапарати са Леки, малки и изящни, те са лесни за носене и употреба.Инструменти за фотоапарати, аксесоари за видеозаснемане.Характеристики на аксесоари за камерата : 1. Корпус от алуминиева сплав, идва с механична обработка с ЦПУ, здрав и издръжлив. с черна обработка на анодным теста, ръката се усеща за вас. Тройна дизайн гореща башмака позволява да добавяте различни съоръжения, такива като микрофон, заполняющий светлина и т. Отдолу дупката за винт 1/4, налични всички фотографска техника с винт 1/4. Лек, малък и изящен, удобен за переноске и използване.Аксесоари за камери Технически характеристики : Състояние : Напълно нов Тип елемент : Удлинительный на стена Материал : Алуминиева сплав Цвят : черен Отвор за винта : 1/4 " Дължина : прибл.0 Тегло в инчове : прибл. 77g Camera аксесоари Осъществяване Списък : 1 * Удлинительный скоба.

Опции за продукта

Свързани продукти